Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

Evet evet, gecikti ama zamanı geldiğinde çok çok sağlam bir albümle karşınızda olacağız :D

Bu arada videolar için Bülloween'in eline sağlık... 5 farklı konserden devşirme "I want out" da güzel olmuş :D
 
Evet arkadaşlar askerlik görevleri teker teker bitti, albümde bitmek üzere, umarım bu yaz hepimiz açısından albümlü ve konserli geçer, hem dinlemeyi hemde çalmayı çok özledik.
 
Konser nisan 26 da anatolian showlandte. Hürock 08 kapsamında. Herkesin gelmesini hem güzel bir müzik ziyafeti çekmesini hemde üniversitelerin bu tür faaliyetlerini desteklemesini istiyorus. Albüm ise galiba mayıs ayı içerisinde yapımcı firmaya teslim edilecek. O noktadan sonra tek yapabileceğimiz sizin gibi albümü beklemek olacaktır.
 
2005 te başlıyan albüm uzun bir kayıt ve mix-master süreçlerinden sonra nihayet bitirilmiştir. Kapak, booklet ve orjinal kayıt hafta sonu yapımcı firma Raven Recordsa teslim edilecektir. Ondan sonra Kayacanın albümü çıkarmasını bekliyeceğiz hepbirlikte.
 
Selam, internet sitemiz serverdan kaynaklı bi problem yüzünden uzun zamandır kapalı, serverimizi değiştiricez en kısa sürede. Ama gruba ulaşmak için [email protected] adresini (mail yada msn) kullanabilirsin. Albümle ilgili son gelişme ise; yaklaşık 1 ay önce albüm masteri Raven Records'a teslim edilmiştir. Şu an çoğaltma ve kapak baskıları yapılmakta, umarım albüm önümüzdeki ay yada kasım gibi raflarda yerini alacaktır.
 
Bulloween demiş ki:
Albümle ilgili son gelişme ise; yaklaşık 1 ay önce albüm masteri Raven Records'a teslim edilmiştir. Şu an çoğaltma ve kapak baskıları yapılmakta, umarım albüm önümüzdeki ay yada kasım gibi raflarda yerini alacaktır.

Abi myspace e biryere birkaç şarkı koyun da dinleyelim , zaten biliyorsun ben de icraat yok, üstüne canlı da izleyemiyorum, insan özlüyor sabır taşı olduk Naytmeeeeerrr :D
 
Uzundur suskun olan knightmare önemli bir gelişmeyle tekrar hizmetinizde. Bayaa bi süredir bizimde sizin gibi beklediğimiz albümümüz mayıs ayı içerisinde raflarda (malum global kriz yapımcı firmalarıda vurdu), umarım bi aksilik daha çıkmazda hepberaber dinleriz albümümüzü. Asıl önemli haber yaklaşık 4-5 yıldır beraber çaldığımız albümü kaydettiğimiz vokalistimiz Özgürle yollarımızı ayırmak zorunda kalmamız. Özgürün izmire yerleşmesi hem onu hem grubu çok yormaya başlamıştı. Değerli kiske'me metal dolu bi ömür diliyorum.
Knightmare bundan sonra yoluna Rhadamantys in vokal gitaristi Bora Gürçay ile devam edecek. Umarım Borada kendinden önceki onlarca vokalistimizin yaptığı gibi keyifle uzun yıllar emek verir. :D Hoş geldin Boracııııımmm. Artık gene 5 kişiyiz ve hepimiz ankaradayız. O zaman konserler başlayaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Hoşbulduk. Allah benim belamı mı versin yani? :D

umarım birlikte, diğer gruplarımla olduğu gibi uzun yıllar çalışırız. Burdan bütün knightmare fanlarını selamlıyorum. umarım layık olabilirm.

şimdilik görüşme üzRe
 
Sonsuz başarılar Knightmare. Yeni gelen vokalist Bora'ya de başarılar diliyorum, bu grubun kıymetini bilsin. :) Umarım denk gelir de bir knightmare konseri izleyebilirim ben de en önlerden. Nihayet "naytmeeeer" diye bağırmak istiyorum :D

Albüm de çıksın artık, diye diye dilimizde tüy bitti gerçi :D Umarız bu sefer gerçekten çıkar. Bu arada grubun konser bazında yeniden aktifleşecek olmasına inanın çok sevindim. Ben de istemeden sebep olmuştum son zamanlardaki pasifliğe, hem master teziyle uğraş hem de uzak şehirde ol, gerçekten zor oluyordu 2 taraf için de durumlar.

Ayrıca haydi biriniz üşenmeyin de myspace'a birkaç şarkı upload edin. Konserlerle birlikte bu da, albüm satışlarını etkileyecek bir aksiyon olur :)

Öpüyorum hepinizi: ex-Knightmare vokali: Özgür...
 
üstatlar power metali son iki senedir dinliyorum. türkiyemde de bu müziği yapan birileri olmasına çok sevindim(şu zamana kadar neredeydin diyeceksiniz yabancı grupları hala bile bitiremedim:D) albüm çıktı mı? birileri bir haber yazsın da şu garibin kulağına dolan bi türk power metali olsun:D
 
Geri
Üst