Delay Pedalı Sorunu

IMG_4098.JPG


Pedal Sıralamamam böyle. Topraklı bir hattım var. Sommer kablo ve Neutrik Jack kullanıyorum. Ara kobloların boyu toplam 1.7-2m civarı. Delay pedalı açıkken Blue note pedalı normal ses düzeyinde çalışıyor. Fakat Delay pedalı kapalıyken sesi yarı yarıya düşüyor. Archer'la Blue Note'u yer değiştirinece delay pedalı kapalıyken Blue note'un sesi normal fakat delay açılınca bu sefer de delay pedalının tekrar sesi hiç yok gibi. ancak mix potunu yarıya getirince delay efekti duyuluyor. Delay Pedalını çıkartınca herşey normal. Araya bir Buffer pedalı alsam işe yarar mı?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Denedim işe yaramadı. Sadece iki pedalı deneyip çalıştırdım. Sorun yok. Çok ilginç bir durum gerçekten. Nedir benim bu delay pedallarından çektiğim :) Echo Puss'da denediğim en iyi delay pedalı. Müthiş bir derinlik katıyor. Vazgeçilmez oldu benim için
 
Merhaba bendede bir sorun var. Ms Analog delay pedalı kullanıyorum aktif ettiğimde bolca reverb effektide beraberinde geliyor. Amfide de reverb açıksa hamam sounduna dönüyor. Bu normalmidir yada ne yapabilirim?
 
Geri
Üst