Bias Indirimi Hakkinda

Arkadaşlar merhaba. Bias black friday indiriminde. Almayi düşünüyorum. Bu programi kulanan arkadaslara birkaç sorum olacak.
1)Programi indirdik, pcye format attigimda tekrar programi kurabiliyor muyuz? Yada baska bir bilgisayarda kurailiyor muyuz? (bilgisayarim sorunlu yakinda degistirmem gerekecek)
2) bias amp, fx, pro vs.. Hangisini tercih etmeliyim? Garry moore, judas priest, iron maiden, dream theater tonlari için?
 
Dostum lisanslı aldığın veya alacağın için formattan sonra istediğin kadar silip tekrar kurabilirsin sorun olmaz, başka pc ye de kurarsın.

Bias fx ve amp farkı şöyle, ben bunları ipadde kullanıyorum, fiyatları 1 hafta önce 69 tl den 17,90 a mı ne düşmüştü fx ve amp ikisini birden aldım, neyse fx olan versiyonu şöyle düşün, sahneye kurduğun bir sürü pedal çeşiti ve amfin ver, bir dizlim yapıyorsun ve çalıyorsun, her türlü pedalın, eq olsun, compressor olsun delay olsun bunda var, amfinin de normal bir amfideki gibi önündeki gain ayarı, bas, treble vb ayarlarını yapabiliyorsun, bias amp ise amfinin daha derin ayarlarını yapmanı sağlıyor, amfinin arkasını çevirip lambalarını değiştirmek gibi daha derin ayarları var, ipadde mesela fx i açıp kullansam bile amfinin derin ayarlarına girmek isteyince otomatik olarak fx programı amp olanını açıyor, gerekli ayarları yapıp tekrar fx e dönüyorsun.

Şu linkte fx ile pro sürümün farklarını göstermişler.

https://help.positivegrid.com/hc/en-us/article_attachments/115003788586/BIAS_FX_Product_Chart.pdf
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Dostum cok sagol. Su indirimden faydalanalim dedik baska masraflar çıktı. Bias fx ve. Amp 99 dolardan 49'ar dolara düşmüş. Ben de ikisini birden almayi düşünüyorum. Ama acaba bias fx pro mu alsam diyorum. Iste iclerinde ne var tam bilmeden insan karar veremiyor. Yarin saglam kafa verdigin linkyen inceleyeyim
 
Geri
Üst