Batı Karadeniz Buluşması(kastamonu-karabük-zonguldak-bartın)

S

sen___yoktun

Batı karadenizde (bartın -zonguldak-karabük-kastamonu ws...) şehirlerden arkadaşlarla büyük bir buluşma düzenlesek diyorum.birbirne yakın şehirler ve ulaşım sorun olmaz sanırım.buluşma yeri olarak ben safranboluyu düşünüyorum.hem merkez hem ulaşım sorunu yok hemde gezilebilecek güzel bir yer.Yer değişikliği yapabilriz sorun değil. önemli olan buluşacak adam bulmakta:)Katılım olursa tarih-mekan ayarlamasını yaparız.


bekliyorum cevaplarınızı....
 
Ben Zonguldaktayim okul nedeniyle ankaralarda surtmekteyim eger tarih fln uyarsa kesinlikle gelmek isterim :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
hasanayvenli demiş ki:
batı karadenize düzceyi de ekleyin derim ben

b_53.jpg


Tarih konusunu yeterli katılım sağlandığında hallederiz.www.anatolianrock.com sitesi tekrar hizmete girdiğinde ordan gelecek arkadaşlarıda ekleyerek ciddi bir buluşma düzenlemek amacım.birçok rock sitesinede yazılar yazmaya başladım.il buluşması değil büyük bir bölge buluışması ve gezi gibi birşey yapmak amacım.

Yönetici Uyarısı: Mesajınız düzeltilmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
mrb..Zonguldak Rockfest 08 devam ediyor...

MART AYINDA BARON BAR DA GERÇEKLESECEK KONSERDE BULUSALIM..

DETAYLAR ÇOK YAKINDA..
 
oğlum bizim buluşmamız için bir yerlere gelmememiz gerekmiyorki illaki sadece oruç olmayalım yeter heryerde buluşuruz ister turkrock com buluşması kisvesi altında ister başbaşa kanka :D ama bu yaz kastamonu yapak lan bolcana alkol et ne bilem doğa filan denizede girerüz demüü :=)
 
Geri
Üst