Sıfırdan Setup Kurmak

Merhaba arkadaşlar. Evde çalarken Guitar rig kullanıyor, stüdyoda ise hazır amfileri kullanıyordum. Arkadaş müstakil evinin Bodrum katını ses yalıtımı yaptırıp 130 metrekarelik bir stüdyoya dönüştürdü. Artık orada çalacağız ve benim sıfırdan bir analog sete ihtiyacım var. Ailem ile yaşıyorum ve öğrenciyim. Bana bütçe olarak 3000-4500tl verdiler 1 sene sonra da istediğin gitarı alırız dediler ve gitarı yenilemek yerine amfi ve pedal almaya karar verdim(doğru mu yaptım bilmiyorum) Tür olarak İron Maiden, Megadeth, Metallica, Avenged Sevenfold (ağırlıklı olarak) ve alternatif rock çalıyoruz. Lead gitaristim. Tekniğim ileridir. Gitarım Squier Affinity Hss. Overdrive olarak bana esp, lespaul gibi gitar alana kadar 1 sene yetebilecek ampli, kabin ve pedal önerileriniz var mıdır? Wah pedalım var (crybaby kh-95). Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

(efekt takıntım yoktur. Pedal olarak overdrive ve distortion pedalı harici bişey düşünmüyorum)
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Aynı cihazdan giriş yaptığınız için kullanıcıların aynı olduğunu ima etmiş sevgili @petruccist . Yanı aynı telefondan iki farklı kişi girmesi garip olacağından.
Bu arada yeni ekipman arayisinizda bol şans. Gitar yerine ilk olarak ekipman tercih etmek bence de güzel bir tercih :)

İyi dilekleriniz için teşekkürler :). Bu arada telefon değil stüdyonun Bilgisayarını kullandım hesabı oluştururken, ondan kaynaklanmış olabilir. Neyse sorum hala güncel dediğim gibi ekipman konusunda yeniyim önerilerinizi bekliyorum.
 
Bence kendiniz araştırmalısınız. Çıkmaza düşer veya şu ürün nadirdir de yorum bulamadım deneyebilecek gibi de değilim durumu oluşursa yazmalısınız buraya.
 
İnternette dolaşırken laney in ironheart 60 Watt kafa amplisini gördüm Türkiye’de satılmıyor 2. El de Yok. Tonları hakkında bir fikri olan varsa yazabiliri mi ? Birde thomann den alışveriş yapmak sıkıntılı olur mu? Şimdiden teşekkür

Squier affinty hss gitarım var. İstediğim tonlar A7x. Birde Zack Wylde un farwell ballad’ın daki gitar tonuna aşığım. (Gitarım 1-2 seneye değişecek ama olamama kadar idare etmesi lazım)
 
Geri
Üst