Closed Hate-Kocaeli

C

candemir2005

CloSeDHaTe

sh3di8.png


Grup Hakkında

2003 yılında SERCAN AKAR tarafından kurulan grubumuz geçirdiği değişimlerle, son halini almış durumda..

İlk zamanlar müzik adına bir şeyler yapmak istesek de gerek İzmit halkının geri kafalılığı gerekse ekonomik nedenlerden ötürü çok zorluklar yaşamıştık. Zamanla kendimize gelen güvenle İzmit’te uzun arayışlardan sonra 2 grup anlaşarak bir stüdyo kiraladık. Müzik yapmaya başladık. Ama kısa süre sonra 2 grup arasında anlaşmazlıklar çıktı, sonra tek başımıza stüdyoda 1 sene kadar daha kaldık ilk başlarda 2 kişi olarak çalışmaktaydık. Fakat daha sonra gruba Bas gitarist Semih ve Solo gitarist Arman'ın katılımıyla güzel bir hava yakaladık. Anlaşmazlıklardan sonra o kadro da dağıldı. Daha sonra Bas gitara Serkan Kalyoncuoğlu'nu aldık. ßöylece kafamızdaki iskelet kadroyu tamamlamıştık. İzmit’teki stüdyodan da ekonomik nedenlerden dolayı çıkmak zorunda kaldık. Grubun bateristi Sercan Metinyurt, Sakarya Üniversitesi’nde Müzik Bölümü Başkanı olunca grubun yeni çalışma yeri Sakarya Üniversitesi oldu. 2 sene kadar orada çeşitli aktivitelere katıldık. Kendi şarkılarımıza ağırlık vererek çalışmalarımızı sürdürdük.ve sonunda demomuzu çıkardık..
Demoyu cıkardıktan sonra grup olarak yeni adımlar atmak ve daha kaliteli müzik yapmak için hem solo hemde vokal arayışına girdik böylece gruba solo gitarda Erkut - Vokalde de Yetkin'in katılımıyla yeni bi kadro oluşturduk. Yeni katılımlarla cok daha sağlam müzik yapma şansınaa erişmiş olduk...

Şu an Kocaeli Gençlik Merkezi’nin bize tesis ettiği stüdyoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. (KGM'ye Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.)

Ritm Gitar – Söz –Beste : SERCAN AKAR

Bas Gitar : SERKAN KALYONCUOÐLU

Davul - Back Vokal : SERCAN METİNYURT

Solo Gitar : ERKUT KAYMAZ

Vokal: YETKİN TAŞKIN

Demo kaydımızda 8 şarkı mevcut. Bunlardan 5'i grubumuzun bestesi, bir tanesi de Acılar Çocuğu şarkısının cover versiyonudur. Diğer 2 şarkı; Athena - Köpek, Metallica - For Whom The Bell Tolls

Görüşlerinizi ve Önerilerinizi – [email protected] adresinden bizlere ulaştırabilirsiniz.

NOT: Şarkıların tüm hakları CloSeD-HaTe grubuna aittir izinsiz kullanılması halinde yasal işlem uygulanacaktır... Saygılarımızla.

Grup Elemanları

Sercan Akar (Gİtar-Söz-Beste-Arada Vokal)


16621181137053fy5.jpg



29-11-1985 izmite doğdum. Çok parlak bi okul hayatım olmadı. Kocaeli Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun olduktan sonra Açıköğretim Fakültesi'nde 4 sınıftayım. Amacım gitar eksikliklerini devletin verdiği kredilerden tamamlamaktı öylede yaptım :D Müziğe 16 yaşında suan grubun bas gitaristi olan Serkan'ın sayesinde başladım. Dinleyicilik; zamanla bir şeyler çalma hevesine dönüştü ve 17 yaşında ilk gitarımı aldım. Zamanla kendimi geliştirdim söz ve beste yapıyorum hayattan bir tek müzik yaparken tad alıyorum!.
Kocaeli Gençlik Merkezi'ne bağlı olan Körfez Gençlik Merkezi'nde gitar hocalığı yapıyorum..

Yetenekleri: Söz - Beste yapmak...
Alet- Edavat
Washburn x50 gitar
Marshall Mg30 Amfi
Rp-200 Dıgı Tech pedal
1000 Whatlık Bass-Mic amfisi..

Serkan Kalyoncuoğlu (Bas Gitar )

16621180535535ow5.jpg


1984'te İzmit'te doğdu. 2001'de klasik gitar çalarak müzik hayatına başladı daha sonra aşık olduğu 1 kız için 1 günde 12312545 kez Ankara şarkısını çalıp Sercan'ın canına tak ettirerek onunda müziğe başlamasını sağladı ve çeşitli sebeplerden dolayı grubun ilk kurulduğu yıllarda birlikte olamadı. Fakat daha sonra konser için biriktirdiği parayı Sercan'ın kanına girmesiyle sonunda Bas gitarını aldı ve yaklaşık 2 yıldır grupta bas gitar çalmaya çalışıyor.
Kocaeli Gençlik Merkezi'nde gitar eğitmenliği yapıyor ve 2. kez üni. okumaya çalışıyor...

Yetenekleri:Konser performansı - Beste

Sercan Metinyurt (Davul - Back Vokal)

16621175951706jl3.jpg



Doğum Tarihi : 02.11.1985
Okul : Saü F.e.f. Tarih IV
Nerede Oturur : İzmit
Burcu : Başağımsı Akrep
Ayakkabı no : 43
Sakal rengi : Kızılımsı Kahvemtrak
Ehliyet : B sınıfı
Sevgilisi : Var
Ne der : Miiiüüüü müh..
Ne yapar : 5 yıldır davula vurur
Hobisi : Kaleiçi, Yüzme
Cinsiyeti : Beyefendi
ADSL Hızı : 1024 Kb
Banyoda Söylediği Şarkı : Ben esmeri fıstık ile beslerim.
MSN Şifresi : Sülemem
En sevdiği içki : Şalgam suyu (acılı)
Çişini en fazla kaç saat tutabiliyor : Artık tutmaya çalışmıyor.
En Sevdiği Element : Nezrinium (Nm)
Lakabı : Sofe
Takımı : 1905
Yetenek: Davul çalarken (Metallica - Kill'em All albümü dahil) vokallik yapmak. ( Harbi diyorum =) )

Erkut Kaymaz (Solo Gitar)

16621180920934pz8.jpg


1988 yılında Yalova'da doğdu. Müziğe 5-6 yaşlarında klavye ile başladı. 9 yaşında ilk gitarını aldı. Birçok farklı tarzda gruplarda yer aldı. 2005 yılında OdAK adlı grubu kurdu. Sonra şans eseri üniversite kazanıp kocaeliye geldi. Eğitim yılının 2. döneminde tam okulu bırakmayı düşünürken Sofe ve Serkanla tanıştı. Ve gruba dahil oldu. Şu an Kocaeli Üniversitesi Selüloz ve Kağıt bölümü 1. sınıf öğrencisi. Öylesine okul okuyup kendini müziğe adamış durumda...

Yetenekler : Doğaç solo, Beste, Klavye, Sofe den gördüğü kadar da davul=)

Yetkin Taşkın (Vokal-Klavye)

16621179732403th9.jpg


1989 Adapazarı doğumlu.Müziğe 7 yaşında klavye çalarak başladı.Daha sonra futboldu falandı filandı derken müziğe ara verdi.Ama Bi süre sonra yemişim futbolunu diyerek tekrar müziğe başladı.4 yıldır gitar çalmakta olan bu insan ilk gitarını geçen sene telefonunu satarak aldı.Ardından Dark Utopia'yı kurdu.Grupta gitar vokal işlerini sürdürürken en son 19 Mayısta motorcular festivalinde Closed Hate le tanıştı.Grubun vokal arayışında olduğu anlaşılınca sahneye deneme olarak beraber çıktı.Durumdan herkes memnun kalınca kadroya dahil oldu.Bunların dışında Güzel sanatlar sınavlarına hazırlanmakta.

Yetenek:Vokal/Gitar/Piano/Davul(iddia ediyorum Sercandan iyi çalarım davulu:D)/Bi de Beste

Resmi web sitemiz (demolara ulaşabilirsiniz): http://closedhate.anatolianrock.com/


Bu adresten videolara ulaşabilirsiniz : http://www.youtube.com/results?search_query=closed+hate&search=
 
Konserler ve Organizasyonlar için iletişim.

Düzenlediğiniz etkinliklerinizde bizim de sahne almamızı isterseniz
tel: 0535 958 96 67
tel: 0542 660 73 22
msn: [email protected]
Bizlere ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
 

Benzer konular

Geri
Üst