Yasa Engineering

@bg453
Link vb.. verseymişsiniz . Bu şekilde yardım alabileceğinizi düşünüyormusunuz ?

Böyle bir mesaja yapılacak iki seçenek var:

1-) Bahsetiğiniz ürün nedir ? sizin için google da arama yapıp şirketi bulalım , ürünlerine bakalım, bunlar içinden hangisi acaba? diye de akıl yürütelim. Fiyat araştırması yapalım.

2-) Ya da uğraşmayalım.
 
İyi düşünmüşler,
9V çıkış 5 ten fazla olsaymış keşke,
Diğer husus; çıkışların 150mA olması bazı pedallar için düşük kalabilir. Bildiğim kadarıyla piyasada 200mA-1000mA arası besleme ihtiyacı olan bir çok pedal bulunmakta. Elinizdeki pedallara bakmanız gerekir almadan önce.
Fiyat/performans konusuna ise söyleyeceğim: ne çok yüksek, ne de ucuz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
katılıyorum ama çoğu standard boss mxr pedallarına yetiyor olması lazım. benim merakım güvenilirliği ve dayanıklılığı konusunda. en ucuz isolated brick fiyatı sanırım bunun iki katı falan.
 
Fiyat olarak iyi görünüyor ama 150ma çok az. Özel sipariş alıp daha yüksek çıkışlı yaparlar diye tahmin ediyorum ama sormak lazım tabi. Ben geçen yıl yurtdışından power supply sipariş vermeden önce piyasada olsalardı büyük ihtimalle ulaşıp onlardan almak isterdim. Kullanan olursa yorumları ben de merak ediyorum.
 
150ma öyle azımsanacak bir değer değil, analog pedalların geneli 10 ila 30 ma arası çeker, aralarında 80-100ma çeken örnekler de var ama az sayıdalar, 150ma'in üstü nadir, 200-400ma gibi gereksinimler strymon, eventide veya tc electroniğin flashback x4 gibi kallavi dijital pedallarda mevcut. Bahsi geçen yasa power supply'ı denemedim, ilk defa duyuyorum ama şahsi fikrim 200 lira buna harcayıp macera yaşamak yerine üste biraz ekleyip trex fueltank junior edinmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum
şunu da iliştireyim
The Power List | stinkfoot.se
 
Geri
Üst