Güzel bir parmak alıştırması (Gitar için)

yok, normal bir şarkıdan da öğrendiğin şeylerle doğaçlama yaparsın, çok da güzel olur..

bu arada speed mechanics bende kitabı var , bilgisayarda değil.. ama diğerlerini DC den indirmeye çalışıyorum daha bi tanesi bile tam inmedi.
50-100MB tutuyo yanlız audiolarla beraber. maille mümkün değil.
yanlış hatırlamıosam thorax nikli bi arkadaşta baya metaryel var onla bi bağlantı kur istersen..

bir de bu guitar pro kullanmıyosan, hemen bul yükle, tabları indir, hem dinle hem gör çalış :)
 
buradaki polemikleri hafif tartışmaları biraz gülerek izlediğimi söylemeliyim. egzersizler , alıştırmalar belli hareketleri algılayabilmek , belli yürüyüşleri kafaya koyabilmek adına güzel şeylerdir tabiki de , ancak şu şöyledir ,bu böyledir gibi net söylemler oturtmaya çalışmak müzisyenliğe özellikle de gitaristliğe yakışmamaktadır sanıyorum. müziğe bir şey katabilmenin tek yolu yaratıcılık ve özgünlüktür. istediğiniz kadar hızlı çalın , istediğiniz kadar gam bilin , istediğiniz kadar armoni bilginiz olsun eğer bunları yaratıcılıkla harmmanlayamıyorsanız taklitçi ve kopyacı ünvanından başka birşey elde edemezsiniz.

bir de hız konusunda şunu söylemek istiyorum bir parçayı ya da en basştş bşr gamı hızlı çalabilmenin mantğı onu çok iyi bilmektir. ne kadar iyi bilirseniz parmaklarınız da o oranda size itaat ederler. bu sebepten ilk önce öğrenelim sonra hız kendiliğinden gelecektir.
saygılar....
 
bu tür dosyalar en iyi emule paylaşım programında bulunuyo.Diğerlerinde sadece e-book yada videoların küçükbolumleri bulunuyo.emule le çok kolay bi şekilde bulabilirsiniz.kolay gelsin(emule biraz sabır gerektirir.inmiyo diye hemen kapamayın.)
 
ya baya şeyler yazılmış çizilmiş ancak ben bu egzersizin oldugu linki indiremedim. yeniden upload edebilirmisiniz ? bu arada ben emule yükledim bağlanamıyorum. neden acaba ?
 
Geri
Üst