Dexter

tv de bölüm bölüm izliyorsan, son bölümden bahsediyorum=) dex'in katilin kardeşi olduğunu öğrenmesi ve üvey kardeşinin hayatı için öz kardeşini,yani katili öldürmek zorunda kalması.
Beni çok etkiledi.. fazla sulugözlü müyüm :)
 
internetten takip edenler varsa. nooldu bu diziye. yeni sezondan iki bölüm yayınladı sonra yok. ne zaman döneceği konusunda bilgisi olan var mı?
 
Kac tane kitap var bilmiyorum ama birinci sezon tamamiyle tipatip aynisiymis birinci kitabin. Kitabi cok guzel bulanlarda oluyor. Oku istersen, bir sey kaybetmezsin :)
 
ben kitabını okudum bunun, darkly dreaming dexter 'delirtici düşlerin dexter'ı' olanını. yani üçlemenin ilkini. ilk sezondan farklı gelişiyor kitabın özellikle sonu. kitabın sonunu diziye kıyasla daha çok beğendiğimi söyleyebilirim çünküü ;

sıpoylır

ice truck killer ımız ölmüyor kitapta

sıpoylır

ama kitaptan da diziden de ayrı tatlar alıyorsunuz. ikisi de süper. kitap bir günde bitiyor zaten. of. bunun ikincisinin de 2006 temmuz da artemis yayınlarından çıkması gerekiyordu, çıktı mı bilmiyorum.
bu sezonki favori dizim, kesinlikle dexter. okuyun, okutun; izleyin, izletin valla. bağımlılık yapıyor allahın sosyopatı.
 
ikinci sezonun son iki bölümü de internete düşmüş. kimin sızdırdığı bilinmiyormuş. ilk iki bölümü de böyleydi bunun :D
iki mesajım üst üste oldu ama, böyle işte.
 
Son iki bölüm kaldı, son bi kaç bölümdür şaha kalkmış bir tempoyla ilerliyor. Mümkün olduğunca az kan akıtarak yapar tahminimce Dexter finali. Ama Lila illa ki bıçağın altına yatacaktır. 3. sezonun selameti açısından Dexter'ın böbreklerini eline vermesi şart artık :D
 
son iki bölümün altyazıları da çıktı arkadaşlar, internetten indirebilirsiniz. bitirdim ben sezonu. bu son iki bölüm, harika giden sezonun doruk noktası oldu. içimde bir boşluk :D pb nin sezon arası bitene kadar izleyecek dizim kalmadı, kahretsin.
televizyondan takip etmek isteyenler için, şubat ayında e2 de dexter başlıyor arkadaşlar.



-EcS-için özel spoiler!!!

hiç şüphen olmasın :D

-EcS- için özel spoiler
 
Ben de bitirdim sonunda. Şimdiden bi özlem içimde sevimli psikopayımıza karşı :D 3. sezon için ne kadar bekliycez bakalım.



nehirmavi'nin spoilerına karşılık spoiler!!!

bir an "yoksa yoksa gitti mi" dedim ama geçte olsa erdik muradımıza. Sherry Palmer'dan beri bi tv karakterinin ölümüne ilk kez bu kadar seviniyorum :D

nehirmavi'nin spoilerına karşılık spoiler!!!
 
Üç sezondan mı oluşuyor dizi? ikinci sezonda sanki her şeyin sonu yaklaşmış üçüncü sezona kadar sürmez gibime geldi.
Ayrıca burası SPOLIER; dex in iyileşme aşamasına girmesi bana çok itici geldi. Düşünceleri çok değişti öldürme dürtüsünden arındı en önemlisi Rita'yla ayrıldı
 
Geri
Üst