Dexter

Lumen'i ben çok sevmiştim be. Rita'dan sonra ideal kadını buldu diyodum ama ah işte. Gerçi şu 5. sezon bence bir öncekinin gölgesinde kaldı biraz. Öyle hissetmemin nedeni de kanımca Dex'i çeşitli aciz pozisyonlarda görmek. Bazı durumlarda kontrolü kaybettiğine şahit olmak. Biz robot gibi hatasız, soğukkanlı Dexter istiyoruz.​

Kumandan Adama varmış yeni sezonda, "so say we all!"
 
Sezonun bitmesini bekliyorum - Dexter olunca konu, yeni bölüm beklemek yerine oturup iki günde bitirmeyi tercih ederim zira. (dördüncü sezonu böyle izlemeseydim herhalde intihar ederdim.)
 
Daha başlamadım ben buna, bitsin diye bekliyorum, birkaç haftası vardır zaten. Sezon arası vermeyen en delikanlı bi dizi bu.
Misfits'in yeni sezonu başlamış onu izliyorum bu ara.
 
Bu dizinin birinci sezonun hd versiyonu nereden bulur, indirir, izlerim? Ya da satılıyorsa nereden alırım. Hep düşük kalite olanları var torrentte. Nefret ediyorum 640x352 dizi/film izlemekte.
 
En sonunda başladım son sezonu izlemeye. Dördüncü bölüme kadar geldim. Şu ana kadar izlediklerime dayanarak "vay anam vay neler dönmüş Serhat yau" diyorum abartısız. Sakın spoil etme illninoooo keserim kendimi :D Bu akşam bir bölüm Game Of Thrones, bir bölüm Dexter. Kutsal pazartesi yemin ediyorum.
 
yalnız o değilde, bu üç diziye fanatiklik seviyesinde izleyen insanların varlığını bilmek bile insana büyük haz veriyor. çok arkadaşım var got hayranı, amma velakin dexter diyince "o ne amk. mr hankey gibi lan o dizi" diyorlar. spartacus seveni dex sevmiyor, dex seveni spartacus sevmiyor. yalnız gotu izleyipte beğenmeyen arkadaşım yok bak. oda enteresan.
 
Son sezonun 6. bölümünü de izledim, spoiler butonuna hala tıklamadım. Bu sezonu kesinlikle geçen sezondan daha çok tuttum. Acaip detay işliyorlar senaryocular da, görüntü yönetmeni de, bayılıyorum. Şu aşağıda spoiler ibaresi altındaki fotoğrafa bak mesela :D

bscap0020ql.jpg


Adam angel of death
 
Geri
Üst