Yardım: GT-8'i 5+1 hoparlörlü bilgisayara baglamak

Sanırım Ev sinema sistemini gitara bağlamak diye başlık vardı. GT-8 ile olan kombinasyonu da oraya yazmak icap edebilir.

Bu arada kulaklık çıkışı stereo'dur. O yüzden sadece sağ hoparlörden ya da soldan ses almak sanırım gt-8'in ile alakalı bir durum değil. Normal zamanlarda sol yada sağdan gelme durumu oluyor mu? Yoksa düzgün mü çalışıyor?

Bu durumda kablonda bir sorun olabilir, 5+1'in üzerindeki Balance ayarı sadece sağa yada sadece sola olabilir.

Sağ alt köşede ses ayarlarının simgesine tıkla bak, mikrofon ses ayarı kısmında üstte "Denge" diye bir ayar var, bildiğin balans ayarı. Onu ortaya getirmeyi dene. Hatta diğerleri de ortada olsun.

Bu arada kullandığın bir efekt için oluyorsa bunlar, o efectin ayarlarını kurcala biraz. Tam bilmiyorum ama gt-8'de derinlemesine kanal ayarlamaları vardı. Bu da aklıma gelen son çözüm.

Kolay gelsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
@delarocx,
valla verdigin bilgiler için çok çok teşekkür ederim. Sagolasın, erinmemiş yazmışsın. Sanırım problemin neden kaynaklandıgını buldum, processor u bilgisayara bagladıgımda, mikrofon yerine line-in i aktif hale getirince oluyor sorun. Line-in i kapatıp mikrofonu açınca sorunum çözüldü. Ama bunun sebebini bilemedim, çok da düşünmek istemiyorum açıkcası, yeni bir amfi alana kadar beni idare etsin yeterli :) Tekrar çok teşekkür ederim delacrox ilgilendigin için. Saygılarımı sunarım.

Not: Başlık silinebilir, ya da başka arkadaşlar faydalanır diyorsanız siz bilirsiniz tabi :)
 
Evet, GT-6 da Output Select var ordan aklıma gelmeliydi, hallettiysen sorun yok :D

Benim de amfim yok da bu sorunları ben de yaşamıştım ilk bağladığım zaman. benim de GT-6 - PC - 5.1 Hoparlör kombinasyonum var da :D

Umarım bi amfi sahibi olurum! Senin sattığın amfi çok uygundu mesela ama şehirler çok uçuk :D :D


Neyse kolay gelsin.
 
Geri
Üst