Abea

Ankaralı bir metal grubu olur kendileri.Dün rock station'ın açılışını yaptılar ayrıca.Dinlemenizi tavsiye ederim.Crimson Lady adli bestelerinin de favorim olduğunu söylemeden geçemeyeceğim :) Eğer dinlediyseniz sizin de yorumlarınızı almak isterim...Ayrıca başlığın kilitlenme riskine karşı şunu da belirtmem gerekiyor; grubun ismi akorlardan geliyor. Yani kelimenin bir anlamı yok. (Umarım bu kapatılmaması için yeterli olur :) )
 
ya ben dinliyemedim ama cok saglam oldugunu duydum. klavye ve vokal super onlari biliyorum diger elemanlari hakkinda yorum yapamicam zira daha onlari gormedim.
ya abea nin yok mudur demosu fln??
 
odtü de bi çok kez izledim oldukça beğendiğim bi gruptur kendileri. vokalin grupları arasında en çok bu gruba yakıştığını düşünüyorum hatta.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Evet Gökhan(vokal) bir çok grupta çalıyor ve yakışma konusunda sana katıllıyorum laurana :) Grubun demosu var buarada.Festivalde standlarda satılıyor. Eğer bulamazsan ben ayarlayabilirim. Klavyeci biricik kankam olur da ;)
 
Cok iyilerdi ben baya begendim. Klavye ve vokal olayi kopardi. Sahnleri cok iyiydi.
Demo da iyi oldukca. Besteleri begendim. Vokal melodileri cok guzel yazilmis. Klavye kullanimi yogun. O nedenle Royal Hunt havasi sezdim.
 
Şimdi hep klavye,vokal dedik diğerlerine ayıp olmasın :) En iyisi tüm kadroyu yazıyım ben başlangıç olarak :)
Gökhan BULUT-vokal
Özgen SABUNCU- gitar
Evren KALAYCIOÐLU- klavye
Orçun YÜKSEL-bass gitar
Ufuk BULUT- davul
 
Sahsen vokal we klawyenin asmiş oldugunu katiliyorum ama aradaki sarkilari fazla begenmedim ama rock stationun iyi gruplarindan biri bence galiba cok daha iyi seyler bekliyordum onun buruklugu oldu galiba :)
 
Şimdilik o konuda bir bilgim yok ama öğrenirim. Bugün niye almadın ki festivalde bir sürü demo vardı ortamda :) Neyse dediğim gibi, öğrenirim...
 
Ehehe pardon gitmemiş olabileceğini düşünmemiştim :) Neyse öss yi atlat seneye çıkmazsın konserlerden :p Neyse ben hala soramadım ama yarına cevap veririm muhtemelen.
 
Ya ben de bugün Evrenle beraberdim ama sormayı unuttum :? Kusura bakma..Eğer cidden istiyorsan demoyu bana ÖM at, hallederiz olayı :)
 
abea demosunda şu şarkılar var..
1. Dream of Suicide
2. Green River
3. Gathering The Sunlight
4. Crimson Lady

demo kapağında birde şu yazıyor...
* RSF-7 Promotional CD...

sanırım piyasaya sürmeyecekler.........(umarım yanılırım :? )
 

Benzer konular

Geri
Üst