Sahnede Kullanmak Için Ekipman

Arkadaşlar merhaba. Sahnede kullanmak için kendime ekipman arıyorum ama araştırdıkça kafam karıştı tam bir çıkmaza girdim. Sizlerden yardım bekliyorum. Bir grubum var şuan okulun prosesörünü kullanmaktayım ama kendi ekipmanlarımı toparlamak istiyorum. Amfim yok ve bu sene okul şenlikleri kapsamında üç konsere çıkacağım. Maksimum 800-900 lira bütçe ayırabilirim bu iş için. Sizce bir prosesör mü almalıyım yoksa bir amfi simülasyon pedalı alıp analog mu toparlamalıyım. Prosesör konusunda da büyük kararsızlıklar yaşıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
 
Düşünürseniz elimde tech21 california var arkasına efektleri iyi bir prosesor koyarsanız guzel sonuçlar alırsınız.onune de bir wah ve od iş gorur.
 
boss sd-1
ms shakti mod amp sim
begendiğin bir dist. (metal yapacak isen)
ms Chorus (gayet güzel)
Tuner
Wah (tercihen 535q) eğer ihtiyacın var ise
Di box (sinyal toplayıcı) kesin olması lazım eğer mixere gireceksen.
Kompressor ( marshall ed-1 gayet idare ediyor.)

Wah haricinde bu pedalları ikinci el gayet uygun fiyatlara alabilirsin. Kanımca düşük bütçeli sahnede iş göreceğini düşünüyorum, para kazandıkca daha iyilerini alırsınız.
 
Joyo da var ucuz alternatif olarak.Yada ms pozitron pedalları.Ama az bütçeye prosesor daha avantajlı bulabilirseniz yada bütçeyi zorlayabilirseniz me80 harika olur.
 
Arkadaşların dediği gibi o bütçe ile güzel pedallar düşürebilirsin ikinci el. Biz arkadaşlarla kafa+kabin kiralıyorduk para yokken cepte, okulun bahar şenliğinde sana fazlası ile yeter ki o bütçe ile alıcağın amfi açık havada cılız kalır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Joyo da var ucuz alternatif olarak.Yada ms pozitron pedalları.Ama az bütçeye prosesor daha avantajlı bulabilirseniz yada bütçeyi zorlayabilirseniz me80 harika olur.
Aslında prosesör olarak boss gt8 ve line 6 pod xt live arasında gidip geliyordum. Ama son zamanlarda me 80 de ilgimi çekti. Bu üç prosesör arasında en iyisi hangisidir
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Önerilerinizi hala bekliyorum. Kararsızlıklar silsilesi devam ediyor. Bir yandan prosesör varken analog setup kurma sevdası beni cezbediyor. Bütçem 800 TL kadar
 
Geri
Üst