Amfi Tasima Problemi

Biraz basit ve kimine gore sacma olabilecek bir konu olacak ama kafama takilan bir kac nokta var. 2x12 inc open back marshall hybrid amfim var ve bu amfiyi haftada bir sahneye tasimam gerekiyor. Amfi biraz agir ve buyuk oldugu icin arabaya koyarken ufak tefek carpmalardan korkuyorum. Ozellike arkasi acik oldugu icin amfinin zarar gormesinden korkuyorum. Ek olarak yasadigim yer surekli yagis alan bir yer. Her ne kadar uzerini orterek yagmurdan korumaya calissam da tirsmiyor degilim.

Benim sorum kisacasi bu amfilerin ne kadar dayanikli oldugu? Arabaya yerlestirirken udak tefek carpmalar, sallamalar, koltuga acik olan arka tarafi yere gelecek sekilde yerlestirmek herhangi bir zarar verir mi amfi ye?
 
Marshall, salllanma, ve darbelere karşı çok hassatır. Ayrıca, sahne bitiminde alıp sıcakken, arabaya yan ya da geri yatırarak geri götürüyorsunuz muhtemelen. 1*12, 30 watt vb... bir amfi olsa yine daha mantıklı ama sahneye amfi taşımak yerine daha ergonomik çözümler araştırmanızı tavsiye ederim. Ya da evde kullanmıyorsanız mekanda bırakın.
 
Kasa yapmayı düşündünüz mü? İçi bir kat strafor (yalıtım köpüğü) bir kat da sünger olsa, tekerli mekerli ahşap bir kasa hatta ona bir de çadır dikilir yağışlı günlerde kılıf gibi geçirilerek taşınabilir. Özenmek lazım önemli bir alet hali hazırda.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Kasa yapmak aklimda var ancak nasil birsey olmali vs biraz dusunup arastirmam lazim. Sunger konusunu dusunmemistim ama gayet mantikli geldi.
 
Geri
Üst