Elektro Gitar+amfi Önerisi.

Bundan 4 yıl önce falan Yamaha APX500 modelinde bir elektro-akustik gitar almıştım. 1 yıl kadar çalsam da içimde ki heves kaçmış,elektro gitarlara yönelmişti. Bu sene Duman,Ogün Şanlısoy,Cem Karaca,Mor ve Ötesi vb -clean ton deniliyor galiba- gruplarının/kişilerinin şarkılarını çalabileceğim bir elektro gitar arayışındayım. Elimde ki gitarı 1000TL gibi bir fiyata satmayı düşünüyorum,bir miktarda üstüne ben koyacağım. Kısacası 1500 TL ortalama bir para olacak elimde. Bununla ya sadece elektro gitar,ya da elektro+amfı ( bu tercihim) alacağım,fakat dediğim gibi,gitar arayışı biraz sıkıntılı. Uzun lafın kısası,bana 1000-1500TL aralığında rock müzik yapabileceğim gitar önerisi bekliyorum.
 
Squier Affinity Hss + Blackstar ID core 10 (veya daha üst modeli). Şahsen çok beğendiğim bir ikili. Çok geniş ton yelpazesi sunuyor. Karar sana kalmış tabi.
 
Doların artışıyla bu bütçe aralığında amfi+gitarı geçtim sadece birini bile alman kalite açısından bence seni memnun etmez çaldığın gitardan tam anlamıyla zevk alamazsın ve zamanla seni soğutur ya gidip de 30000 tl lik gibson les paul al demiyorum ben de yaklaşık 3-4 yıl önce bu bütçeyle elektro+amfi yapmıştım çok da güzel olmuştu ama şuan aynı gitar ve amfi 2-3 katı fiyatına çıkmış gerçekten çok üzücü her neyse uzattım galiba diyeceğim şey eğer elinden geliyorsa üstüne biraz daha ekle bence
 
Amfi için kesinlikle blackstar ID Core 10 öneririm fiyat performans olarak çok başarılı bir amfi ama gitar dünyası çok geniş Ben düşük bütçede LTD öneriyorum stratlarına veya les paul kasalarına bakabilirsin tarzına sanki strat daha iyi gidecekmiş gibi.
 
Geri
Üst