Mydukkan'ın Kaybolan Gitar Sayfalarını Geri Getirmesi

Selam herkese,
1-2 yıldır google'da Mydukkan'ın eskiden sattığı gitarlara ait veriler görüyordum ama sayfayı açınca bu ürün kaldırılmıştır gibi bir uyarı veriyordu, yorumları, görüşleri, fiyatları falan göremiyorduk. Bunun için kendilerine mail attım ve çok olumlu karşıladılar. Artık eski gitarlara ait veriler de görülebiiyor, hep merak ederdim gitarım Jackson DKMG'nin eskiden Tr satış fiyatı neymiş diye, 927 Euroymuş. İkinci elde 1200 lere bulunabiliyordu birkaç ay önce, şimdi de 1500 lere ilanları var. Gerçi ben sattım bir hafta önce gitarımı ama ilanların hep ederinin altına olduğunu düşünürdüm öyleymiş te denilebilir durumuna göre gitarın.
En zevklisi de eskiden gitar hakkında ne yazılmış çizilmiş onu görebiliyoruz artık :)
VrGq6P.png

XPjQqO.png
 
Eskiden alışverişte, fiyat/özellik bilgisi arayışımda ilk aklıma gelen, güvendiğim yer olan mydukkan'ın benim gözümde antipati oluşturması durumu da güncellenen(yeni) linke sahip ürünler için verdiği "İçerik Bulunamıyor!.. Size özel bir bağlantı verildiyse, lütfen kullanıcı bilgilerinizle giriş yapınız." hatası.

Google'da birşey arattığımda mydukkan linki çıkarsa ilk sonuçta bile çıksa "nasılsa bozuktur" diyerek pas geçiyorum ve yıllardır devam ediyor.

Hiç üzerine düşüp bilgilendirmedim, bu yüzden beklentim yok tabi ama yeri gelmişken değinmek istedim.
 
Geri
Üst