Çok Ünlü Gitaristten Kelepir Gitar Askısı (çok Ucuz)

Bağcılardan 1650 tl ye cort gitar ilanı veren şark kurnazlarını ufalamaktan, işi yüce malmsteen i ufalamaya büyüten arkadaşlara selam olsun..Cidden..Benim asıl takıldığım kemerin her ne kadar seri üretimde olsa adamın gitarlarından pahalı olması..Modacı olsam sevinirdim de, bilemedim.Yukarda bir arkadaşın dediği gibi fetiş olmasını beklediği istediği bir durum var hazretlerin.
Benim gördüğüm Cort ilanı 2500 TL idi. Ama üst düzeydi o, şimdi hakkını yemeyelim:)
Şaka bir yana, Malmsteen'i cididye alan kalmadı ne yazık ki. Verdiğim linklerde konuşan adamların söyledikleri şeyler felaket zaten, çoktan ufalamışlar Malmsteen'i. Hele Jeff Scot Soto'nun "bazen paramızı bile alamadık" demeye getirdiği dokundurmalar filan... off yani:)
 
Haklısın @barrios.Malmsteen artık gerçekten demode ve maalesef gülünç.Kemerden çıkıp hazretlerini konuşmak sanırım başlığı çok ta kirletmez,hatta bu en son vai, nuno,zakk turnesinin provasında hasbihal ederlerken malmsteen "böyle çalarsak çok fazla çok yoğun"too much notes" diyo ,diğerleri de " too much notes???" Zuhahagaha diye gülmekten yarılıyo agaya,sen misin bunu diyen hesabı..Ama asıl acı olan dünya çapında kariyerli müzisyenlerin bile parasını alamaması ki memleketteki arkadaşlara teselli mi olur ne olur bilmem..Yine de live in leningrad gözümde başyapıttır hatta magnum opus bile...sonrası hemen hemen çöp...
 
Geri
Üst