Hufschmid Guitars

Selamlar;
Bu abinin el yapımı gitarlarını bir süredir takip ediyorum belki bendeki hastalıktandır (Natural boyasız ağaç takıntısı) :):) bilinmez ama nedense gitarları görsel olarak mükemmel görünüyor ve tonlarıda hiç fena değil konuyla ilgili görüş bildirmek isteyenler buyursunlar efendm :) (Not: Kendisiyle Mailleştim Dünyanın heryerine gönderim yapıyor abimiz kendisi isviçrede yaşıyor ortalama 1 gitarı 6 ayda teslim edeceğini söylüyor başlangıç fiyatıda 2900 isviçre frangı biraz pahalı ama bu el işçiliğine değer diye düşünüyorum.)



Gallery
hufschmid02-sides-1.jpg
hufschmid-guitars-2.jpg
hufschmid-guitars-headless-182600.jpg
hufschmid-helldunkel.jpg

huf1519.jpg
 
2900 Euro verecekseniz benimle veya @hknsckn ile de konusun.

Hufschmid fena gitar yapmiyor ama maalesef ters bir adam, pazarlik yapak isterseniz diger yüzünü görürsünüz. Ama lafima güvenmeyin, internette diger insanlarin tecrübelerini de okuyun.

Elinize gececek gitar neticede standart bir SuperStrat, o kadar.
 
İsviçre'de asgari ücret vergiler hariç 5000 tl, bunun konuyla ne alakası var diyebilirsiniz ama sonuçta İsviçre'de yaşam pahalı olduğu için adam gitarlarının fiyatını ona göre belirliyor. Tabi bu sadece bir bakış açısı ama 3000 euro civarı bir para gerçekten fazla ve Türkiye'de de gerçekten işini çok iyi yapan ustalar var. Amerika'ya taşındı ama Erdem Koca bunlara en iyi örneklerden sadece birisi.
 
Türkiye'de buna benzer gitarları yapabilecek baya bir sayıda luthier var, çok hayıflanmaya gerek yok bence...teslim süresi buralarda da 6 ay civarı, egzotik ağaçlar istiyorsanız yine süre uzayabilir o kadar...

amerika ya taşındığı için ismini vermek rekabeti bozmaz, erdem koca diye aratın forumda, sayfalarca bunlardan güzel gitarlar yaptı zamanında...
 
Geri
Üst