Uykusuz

bide kötü çiziyorum demişti bi köşesinde. daha doğrusu daha iyi çizen bir okul arkdşına özendiğini söylemiştiç hatta oda şuan uyksuzda köşe yazılarının karelerini çiziyo
 
yiğit özgürün karikatürlerini çok beğenirim fakat uykusuzdaki orada olabilirim bölümündeki esprilerinin hiçbiride komik değil. ama 2 sayfa ardından eskilerini görmek çok güzel ;)

engin günaydının yazılarını bende sevmedim. inşallah oturtur :roll:
 
Geçen cumartesi imza günleri vardı İzmir Kitao Fuarı'nda. Yiğit Özgür fazlasıyla suratsızdı, arkadaşımı boş yere tersledi. Belki yorgunluktan, uykusuzluktan... Ersin ise oldukça samimiydi, bir sürü fotoğraf çektirdi hayranarıyla. Ve kendini çizdiğinden daha hoş.
 
İmza gününü kaçırdım ters bi aksilikle. Ama evet Fuardaki standı çok iyiydi. Başta Fıratın dev posteri :D olmakla birlikle bayağı alışveriş yaptım..
 
umut sarıkaya insan falan değil... nasıl bir gözlem-tespit yeteneğidir yahu... hele high definition çizimleri mükemmel gerçekten. kadroya ahmet cambaz diye yeni biri gelmiş, hoş gelmiş.
 
Bu hafta Fırat karakteri yok. Dergiyi almamımın sebebi ilk başta Fırat Karakteriydi. Sonradan Memo Tembelçizer ve Umut Sarıkaya gibi çizerlerin köşeleri de bağımlılık yaptı.

Bu arada Fırat'ın da cildi çıktı. 5. baskıyı yaptılar.
 
Asmodeus_the_Demoniac demiş ki:
ya çok dağıldılar kötü oldu bu. lombak tamamen bitti artık kenan yararda çizmiyor orda. penguen'in kadrosu bozuldu o da sallantıda. bi tek bu uykusuz kaldı inş. ona bişey olmaz.

uykusuz çok yeni bir oluşum olduğundan henüz bir şey olacağını sanmıyorum ben. kenan yarar'a üzüldüm yalnız. transfer mi olmuş yoksa bırakmış mı?
 
Geri
Üst