Bias Fx/windows/foot Pedal

Bias amp/pro'yu windows laptop'ında foot pedal ile kullanabilen var mı? FCB1010'u stompbox şeklinde (uno chipli) bias fx e uygun kullanabilen var mı? Varsa nereden satın alabilirim? ( internette milyon tane forum gezdim tatmin edici bi cevap bulamadım, adamlar uno chip le olur demiş başkası olmaz demiş, uno chip li fcb türkiyede yok, ne yapacam bilemedim???)
 
Evet ben kullanıyorum. Uno çip e ihtiyacınız yok. Stok haldeki çip ile midi ataması yapabiliyorsunuz.
Uno Çip, programda hangi pedalların açık olduğunu size FCB1010 üzerinde görmenizi sağlar ama bana sorarsanız gerek yok. Her durumda hangi pedalların açık olup olmadığına bakmek için bilgisayara bakmanız gerekecek çünkü Bias FX midi sinyali göndermiyor, yani pedal üzerinde açık görseniz dahi yanıltabilir.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Yani uno chip li almanın bi mantığı yok o zaman? Bias fx midi sinyali göndermiyor ne demek anlamadım? Midi ataması yaparken spesifik bi program kullandınız mı?
 
midi ataması yaparken program kullanmıyorsunuz. FCB1010 üzerinde her tuş için istediğiniz parametre ve midi numarasını el ile tanımlayabiliyorsunuz.İlk başta karışık gibi görünebilir, bu konudayardımcı olabilirim.
Midi göndermesi olayı , external üniteler ile belli özellikleri senkronize etmeye yarıyor.
 
Geri
Üst