Yeni arayüz nasıl olmus?

Eğer Browser im beni yamultmuyorsa sitede değişiklikler olmuş.
Tam Kurcalama imkanım olmadı ama öncekine nazaran daha fonksiyonel göründü bana.
İlgiyi arttırır mı? siz nasıl buldunuz?

Edit: Madem değişiklik yapılıyor, umarım izlenimlerimiz - farkettiğimiz hatalar vb... yönetime düzeltme/yenileme geri bildirimi olur.
 
Son düzenleme:
Tercihler’de farklı arayüz seçenekleri yine olsundu, ilanlarda ürün fiyatları nereye gitti? Henüz sadece ipad üzerinden kurcalayabildim, kullanışlı olduğunu düşünüyorum fakat her şey fazla beyaz ve parlak. Gözlerim yımıştı.
 
Forum da hareket yok ki. İnsanlar konu açıyor bir tane cevap yazan yok. Bende yeni üye oldum sayılır ama keşke 2000'li yıllarda yaşanan tartışmalara, bilgi paylaşımlarına tanık olma şansına sahip olsaydım.
 
Elbet buna da alışılır, hepsine alıştık zamanla bir şekilde ama standart dandik forum arayüzü olmuş bence bu. Renkleri sevmedim hiç. Ayrıca bir sıkışıklık var.

Son senelerde yapılan değişikliklere bakınca gerçekten düşünüyorum, 'daha kötü hale nasıl getirebilirim' hedefi var olabilir. En ufak bir kinaye yapmıyorum, bunu ciddi ciddi düşünüyorum artık. Eş dost herkes bıraktı girmeyi, yeni takılan kitlenin hali de ortada söylemeyeyim şimdi :) Hareket yok ve olmayacak, olsa da kaliteli bir muhabbet dönmeyecek, dönmüyor.


Medyalar ana sayfada görünsün bari.
 
Yine bu yorumlara da bir cevap vermez Replicant Bey. Dahası umursamaz bile..
Ayrıca yaklaşık bir 200 civarı aldığım beğeni de silinmiş şimdi gördüm, önceden de silinenler vardı diye hatırlıyorum. Çok güzel değişiklikler oluyor gerçekten :) Yıllardır burada bir sürü şey yazdık çizdik, keyfi siliniyor mu hepsi ne yapılıyor? Nedir bu sürekli değiştirme arzusu..
 
Hocam dünden beri uğraşıyorum bozuldu mu ne oldu diye siyah hali daha iyiydi suan sanki internet explorer gibi olmuş. Çok dandik ve gözümüz bozulacak ya lütfen eski haline getirin. Diyarbakır'dan verdiğimiz ilan, Bolu olmuş. Çorum'dan verilen ilan, Diyarbakır olmuş....
Allah rızası için düzeltin lütfen rica ediyorum iyi günler...iyi çalışmalar.
 
Bu konuda muhafazakarız ya klasik görünüm en iyisi...bir önceki denemede ayarlardan bir yerlerden kendimiz döndürebiliyorduk bu sefer o seçenek yine var mı acaba?
 
Dün değiştirildiği sıralarda arayüzü siyah yapma seçeneği sayfanın en altında vardı. Onun da kaldırmışlar. Gerçekten çok tuhaf, insanlara zorluk olsun diye yapılıyor değişiklikler herhalde.
 
2000li yılların sonuna doğru buradaki moderatör ekibinden bir kaç kişide turkrock.com'u satın alıp geliştirme fikri hasıl olmuştu. sonra yönetimle üzeri kapalı konuşulmuştu ve sadece fikir olarak kaldı. o zamanlar başlamıştı buradaki gerileme. oradan sonra hep kötüye gitti.

benzer bir ekip globaldeki jackson forumunu da satın almak istemiştik. sonra orası da olmadı, orası da her geçen gün kötüye gitti. polyannacılık yapacak olursam, en azından yanlış yatırım yapmamış olduk. :)
 
Geri
Üst