Ders vermek istiyorum

Hedef olarak bence güzel bir hedef. Genç müzisyenler yetiştirebilmek. Oğlumun müzik öğretmeni okulda hem gitaristte kendisi çocukları çok güzel çalıştırıyor ve yaptığı işten keyif aldığı belli.Tabi kendisi müzik öğretmenliği mezunu. Öğretmek ayrı bir meziyet bence. Hedefiniz bu yönde olursa ona göre kendinizi geliştirip hem zevk aldığınız bir iş yapıp hemde para kazanabilirsiniz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
26 yildir gitar caliyorumusum simdi hesapladim.Ogretebilir miyim bilmiyorum.Sadece yol gosterebilirim sanirim.Gerisi iyi bir ogretmene ve ogrencinin azmine, yetenegine kalmis.

Aman abi ben tam olarak öğretmekten bahsetmiyorum zaten konu hakkında en ufak fikri olmayanlara ufak bi başlangıç için yardımcı olmak istiyorum diyelim. Respect.
 
İki yıldır gitar çalıyorum ve ders vermek istiyorum en azından tonalite açısından nasıl başlamalıyım
sağlam bir instagram hesabı açaraktan yeteneklerini sergile...takipçi kitlesi kastır hashtaglerle, bol bol story, ufak tefek tüyolar, beleş lickler tablar, sonra ders ilanları vermeye başlarsan birileri gelir...takipçin etkileşimin yoksa ders almayı isteyecek kimse de beklememek lazım...emir kipi gibi olmuş cümleler kusura da bakma :)
 
Pratikten çok teorik bilgi öğrenmek gerekiyor. Eğitim kitaplarını yutman gerekiyor. Herkes gitar çalabilir ama herkes öğretemez. Gerçi 4 akor öğrenip çoluk çocuğa pop şarkısı göstererek gitar öğrettiğini sananlar da çok. Hedefin öyle bir şeyse hemen başlayabilirsin.
 
Geri
Üst