Telekinezi

Ben böyle durup durup başlık açıyorum ama bu konuyu bir arkadaş merak etmiş sanırsam NAPALM...

telekinez beyin gücüyle nesneleri yerinde oynatma hareket ettirme o eğip bükme işi bnada giriyormu tam bilmiyorum ama bizlerde bunu yapabiliriz.başka sitelerdeki parapsikoloji forumlardaki arkadaşlar bunları denedi hatta kendi vidyoları bile var. bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi sahibi olan varsa yazılarını bekliyorum.bunun bir takım teknikleri varmış ben yazayımda uygulaması sizden....
TELEKİNEZ YAPMAK İÇİN ŞUNLARI UYGULAYIN:

1.BİR NESNEYİ DÜZ BİR YERE KOYUN.
2.SADECE HAYALGÜCÜNÜZÜ HAREKETE GEÇİRİN.
3.NESNEYE YOÐUNLAŞIN.
4.O NESNEYİ KOLAYCA HAREKET ETTİRECEÐİNİZİ DÜŞÜNÜN.
5.HAYALGÜCÜNÜZLE O NESNEYİ HAREKET ETTİRMEYİ DENEYİN.
6.HAREKET ETTİREMİYORSANIZ TEKRAR DENEYİN.

UYARI:HASTAYSANIZ TELEKİNEZ YAPMAYI ASLA DENEMEYİN

Psikokinezi ya da ruhsal devim, sayilari çok az olan bazi yetenekli kisilerin bazen farkinda olmadan zihin gücüyle cisimleri hareket ettirme veya fiziksel olaylari etkileme yetenegi anlaminda teknik bir terimdir. Örnegin, zarlarin sürekli olarak alti düsürülmesi gibi. Ancak, eger zihin zarlari bu biçimde düsürebiliyorsa, zar döndügü sürece altiyi gösteren yüzünün ne yanda oldugunu anlamak için yine Duyu tesi basvurulmasi gerekir. Yoksa, ruhsal mesajin ne zaman gönderilecegi nasil bilinir? Bu tür bir sorun, tipki güdümlü mermideki güdüm mekanizmasi gibi bir mekanizma gerektirmektedir; yine de, bilindigi kadariyla, yalnizca birkaç yetenekli kisi bu gibi güç gösterilerinde bulunabilmektedir. Bugün bütün Duyu ötesi algi olaylarini ve açiklanamayan öteki bazi zihinsel güçleri tanimlamak için genel terim olarak paranormal (normalüstü) ya da çogu kez Yunan alfabesinin bir harfi olan psi terimi kullanilmaktadir.

Hareket ettirilen cisimler, sigara gibi ufak, basit cisimlerden duman gibi daha az somut maddelere kadar degismektedir. Bazi durumlardaysa, bir cismin içindeki moleküllerin hareket ettirildigi görülmektedir. Israilli Medyum Uri Geller’in ünlü kasik bükme gösterilerinin bir açiklamasi da bu olabilir. Molekül düzeninin degistirilmesi, madenin bükülerek sonunda kopmasina kadar varabilmektedir.
Psikokinezi'nin kolayca kabul edilmesini önleyen engeller, uzaduyumda oldugundan daha ciddi niteliktedir. Sinir sistemimiz çok ufak elektrik iletileriyle çalistigindan, baska birinin beynindeki bu ufacik sinyalleri algilamak için niteligi henüz bilinmeyen bir yetenege sahip oldugumuzu düsünmek o kadar güç degildir. Böyle bir yetenek yalnizca bugünkü bilgi düzeyimizden ileriye dogru bir adimlik bir asama anlamina gelmektedir. Oysa Ruhsal devimi açiklamak için bu çesit hiçbir uygun kuram yoktur. Hareket ettirilen cisimler çogu kez manyetik bile olmadigindan, bunlarin nasil hareket ettikleri tam bir bilmecedir.
Bir cismi zihin gücümüzle hareket ettirmeyi ilk denedigimizde, sizde böyle bir güç bulunsa bile, büyük bir olasilikla henüz zayiftir (öte yandan, örnegin kötü ruhlarin dadandigi sanilan evlerde geçen olaylarla ilgili kisiler, güçlü ama kontrol edemedikleri bir Psikokinezi (ruhsal devim) yetenegine sahiptirler). Önemli basarilar gerçeklestirmeye çalismadan önce,bulunabilecek en hafif cisimleri hareket ettirmeye çalisarak ruhsal devim yeteneginizi gelistirmek yerinde bir davranis olacaktir.
Duman, ruhsal devim yeteneginizi denemek için bulabileceginiz en hafif maddedir. Eger uzun bir kamistan, bardagin içine yavas yavas agizdaki sigara dumanini üfleseniz, bardagin dibinde bir duman birikintisi olusturabilirsiniz. Bardagin üstüne hava akimini kesen bir fincan tabagi da kapatirsaniz, duman orda birkaç dakika kalir. Simdi dikkatinizi dumanin üstünde yogunlastirin.dumanin ortada kabardigini ya da bardagin bir yanina toplandigini gözünüzün önüne getirmeyi deneyin. Bütün hedef maddeler arasinda en hafif olan bu dumanda belirgin bir hareketlenme yaratacak kadar talihli olabilirsiniz.

SARKACI HAREKET ETTİRME:


Becerinizi daha somut bir cisimle denemek istiyorsaniz, çok hafif bir sarkaç yapabilirsiniz.önce bir izole bant parçasindan, yaklasik olarak bir bezelye tanesi büyüklügünde bir topak yapin. Parmaklariniz arasinda gergin tuttugunuz bir saç telinin ucunu da bu topraga bastirarak yapistirin. Saç teli topagin içine saglamca yapisacaktir. Saç telinin diger ucunu da, yapiskan bant yada zamkla bir bardagin dibine yapistirin. Bardagi bas asagi çevirdiginizde, camla korunan ufacik, duyarli bir sarkaciniz olacaktir. Simdi dikkatinizi sarkaç üzerinde yogunlastirin ve onu dokunmadan sallandirmaya çalisin. Büyük bir olasilikla bunu basaracaksiniz. Ama, yoksa dirseklerinizi masaya mi dayamistiniz? Su halde,bardagi yere koyun ve yeniden deneyin.Yine sallaniyor mu? Simdide bardagi hiçbir titresimin ulasamayacagi bir beton zemine koyun. Sarkaci hala sallandirabiliyorsaniz,sizde ruhsal
devim yetenegi bulunabilir (yine de, vücudunuzdaki statik elektrik yükünün sarkacin sallanmasinda etken olabilecegini gözden uzak tutmamak gerekir).
YÜZEN CİSMİN HAREKET ETTİRİLMESİ:

Bir bardak sudan yararlanarak, baska bir duyarli ruhsal devim araci hazirlayabilirsiniz. Temiz bir bardaga çok dikkatle su doldurursaniz, yüzeysel gerilim sayesinde bardagin kenarlarindan biraz yüksekte berrak bir su yüzeyi elde edebilirsiniz. Ruhsal devim için seçtiginiz hedef cismi bu yüzey üzerinde yüzmeye biraktiginizda, ruhsal devim etkisi altinda cisim su yüzeyinde serbestçe dönecektir. Bu amaç için çesitli cisimler seçebilirsiniz.manyetik maddeleri denemek istiyorsaniz, suyun yüzeyine bir dikis ignesi birakin. Igne suyun üzerinde yüzecektir. Manyetik olmayan madenlerle deney yapmak için de, hedef olarak bir parça alüminyum çikolata kagidi kullanabilirsiniz. Ne kullanirsaniz kullanin, dikkatinizi hedefi su yüzeyinde tutmak ve döndürme üzerinde yogunlastirmalisiniz. Sarkaç deneyinde bazi dis etkenlerin oynadigi rolü görmüs oldugumuz için, herhalde artik dirseklerimizle masayi oynatmiyorsunuzdur.Ama acaba yüzünüzü, yayinladigi isi nedeniyle olusan ufak hava akimlarinin hedef cismin hareket etmesine yol açabilecegi derecede bardaga yaklastirdiniz mi? Agzinizdan yada burnunuzdan verdiginiz solugun bir hava akimi yaratmadigindan emin misiniz? Bir kavanozu tüm deney aracinin üzerine bas asagi kapatarak bu olasiliklari ortadan kaldirin ve deneyinizi sürdürün.

Birçok kisi zarlarin elverisli bir ruhsal devim hedefi oldugu kanisindadir; oysa, zarlarin yuvarlanirken hedef sayiyi tasiyan yüzlerin hangi yanda oldugunu bilmek için ruhsalgörünün gerekli olmasi ve zarlarin hareket ettirilebilmeleri yönünden oldukça agir cisimler olmalari gibi bazi sakincalari vardir. Zarlari plastik bardak içinde sallamakla, sonucu olumlu yönde etkileme olasiligini ortadan kaldirmis olursunuz. Önce tutturmayi istediginiz sayiya karar vermeli ve dikkatinizi bu sayi üzerinde yogunlastirmalisiniz. Bu sayiyi rastlantiyla tutturma olasiligi altida birdir. Deneylerin tekrarlanmasi, elde edeceginiz bir basarinin gerçekten ruhsal devim sonucu olmasi olasiligini arttiracaktir.
Öte yandan, özellikle üzerindeki noktalarin deliklerden olustugu zarlar ne de olsa hileli sayilir; çünkü, böylece altiyi gösteren yüz, zarin en hafif yüzüdür ve atildiginda rastlantidan beklenenden daha sik olarak üste kalacaktir. Bu sorunu çözümlemek için, rasgele seçilmis sayilari tutturmaya çalisabilirsiniz. Bunun için de, bir telefon rehberinin herhangi bir sayfasini açarak, alt alta dizilmis telefon numaralarinin bir ve alti arasinda olan son numaralarini bir kagida kaydedin. Bu rakamlar bizim amaçlarimiza uygun yaklasik bir gelisigüzel siralamayi saglayacaktir. Simdi kaydettiginiz bu rakamlari sirayla tutturmaya çalisin.
Uzaduyum ve ruhsalgörü deneylerindeki gibi, elinizden geldigi kadar çok sayida deney yapmali ve sonra toplam puaninizi yaptiginiz deney sayisina bölerek, rastlantidan beklenen altida bir basari oranini tutarli biçimde asip asmadiginizi anlamalisiniz. Aslinda, elde ettiginiz sonuçlarin gerçekten istatistik anlamlilik tasiyip tasimadigina karar vermek için, daha gelistirilmis istatistik analizlere gerek oldugunu da unutmamak gerekir.
Dünyamizi ziyaret eden bir çok ufak boyutda uzay araçlarinda hiç bir mekanik aksam bulunmamaktadir,son derece hafif özel alasimdan yapilmis bu araçlarda sadece basit navigasyon cihazlari bulunmaktadir. Bu örnek için Roswell de düsen uçan daire hakkinda yazdiklarimizi okuyunuz.Bu tür araçlarin personelinin telekinezik veya teleportasyon yetenekleri ile bu araçlari uçurabilme yetenekleri acaba varmidir.?Bu gün için bu araçlarin nasil uçtuguna dair henüz elimizde bir bilgi bulunmamakla beraber iki teori vardir, manyetik güçleri kullanan bir mekanizmaya sahipler veya teleportasyon veya telekinetik güçlerin kullanildigi bir mekanizma ile uçuyorlar.Tabi sadece küçük boyda olanlari kasdediyoruz..
__________________
 
Çok yoğun bir beyin gücüyle yapılabileceğine inandığım bir şey; ama "hadi oturayım şu egzersizleri bir yapayım bakalım ne olacak" diye yapılacak bir şey değil. Uzun uğraşlar gerektiriyor diye biliyorum, eh tevekkeli çevremde beceren yok :D (Sanki bütün çevrem deniyor da..) Bu arada doğrusu "Telekinezi" olacak. ;)
 
Strength Of Minding Control adlı bir kitabı okumuştum... Hayatımda okuduğum en kalın kitaplardan biriydi... (kitabın adı tam doğru olmayabilir) Telekeneziye inanıyorum hele ki videolarını gördükten sonra... Bir başka boyutu da var bu işin kendini düşündüğün yere ışınlama (Astral seyehat ile alakalı olmayan bir transforme şekli) birgün yaparım umarım :p
 
hmm saol duu_rock...desene baya bir zorlu işmiş bu...ama düşünsenize bu numaralarla ne kadar çok manita yaparsınız... :p
şaka bir yana bunun videolarını nerede bulabilirim...youtube da açamadım... :?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
napalm demiş ki:
hmm saol duu_rock...desene baya bir zorlu işmiş bu...ama düşünsenize bu numaralarla ne kadar çok manita yaparsınız... :p
şaka bir yana bunun videolarını nerede bulabilirim...youtube da açamadım... :?
ben google a telekinezi video yazdım oradan buldum.Var yani sende bulabilirsin.Çoğunlukla forumlara koymuşlar.Ayrıca youtube da da var ararsan eminim bulacaksın.ayrıca Criss Angel in de kinetik energy ve yine bu eğip bükmeyle ilgili ve dahası da youtube da var bence o adamı izleyin çok iyi bir ilizyonist...
 
üniversiteye geldiğimde can sıkıntısı ile uğraşmaya başladığım bir konu diğeri de astral seyahat.Astral seyahat daha kolay kalıyor.Telekinezi için gerçekten yetenekli olman lazım türkiye de genellikle dolandırıcılar ilgilendiği için pek ilerleyemeyen bir konu
 
Geri
Üst