İstanbul Anadolu yakasında amfi modifikasyonu ?

Elimde el yapımı (Tonal marka) bir power amfi + kabinden oluşan amfi var.
Kabin bağlantısı direk lehimle yapılmış, dolayısıyla ben kabini başka power amfiler ile kullanamıyorum. Bunu yapabilmek için amfiyi modifiye ettirmek istesem (gerekirse power katı tümüyle devre dışı da kalabilir ve sadece kabin olarak da kullanabilirim) Kadıköy yakası civarlarında önerebileceğiniz güvenilir birisi var mı ?
 
Öncelikle istanbulu bilmiyorum o yüzden yaka farklı olabilir.
Ama ıbanez amfimi istanbula kargo ile göndererek tamir ettirmiştim.
Çokta övülüyor bana göre fiyatı biraz tuzlu ama işi güzel yapıyor.
Belki işinize yarar.

Gitar Ampli Tamiri | Lambalı Ampli Onarım ve Bakımı | Müzik Aletleri Ekipmanları, müzik aletleri onarımı tamir ve bakım servisi, pedal tamiri, amfi tamiri, prosesör tamiri, ampli tamiri, lambalı ampli tamiri, bias ayarları, gitar preamp tamiri, manyetik değişimi, manyetik montajı, footswitch, pedal adaptörü, analog pedal, analog pedal tamiri

Guitar Tech - Levent Hocaoğlu

Adres : Nakkaş çıkmazı No:6 kat-1
Tünel-Beyoğlu/İstanbul

Telefon : 0535-873-33-95
 
Yanlış hatırlamıyorsam ünalan taraflarında(evi mi iş yerimi o taraflardaydı belki taşımıştır) emre balkan var (Alen geere) Alen Geere Pedals Redd gitaristinin marshall jcm 50 watt modlamış lambalı konusunda da uzman biri elimdeki jcm için arayış içindeyken(bir adet kötü tecrübe geçirdikten sonra) ben de kendisini buldum ama henüz konuyu sonuçlandıramadım (gevşekliğim yüzünden). Kendisi artık amfi tamir ve modlama işiyle uğraşmıyor, başı da baya kalabalık bildiğim kadarıyla ama yine cepten bir iletişime geçin, belki yardımcı olabilir ya da en kötü bir başkasına yönlendirir. Bende cep numarası var ama baya oldu değişmiş olabilir. Burada paylaşmak istemiyorum(nette var mı bilmiyorum) özelden yazabilirim.
 
Selam Arkadaşlar,

Elimdeki fuzz pedalının switchinde problem var, pedal açıkken sorun yok ancak kapatinca sinyal kesiliyor.. Neyse güncel durum nedir anadolu yakası için, bu işlerle ilgilenen bildik kimse var mı ?
 
Nacizane onerim Anadolu yakasinda tanidigim benim de yok ancak Burcin Ankara bu tip derttlere derman oluyor. Levent'te kendisi. Bugune dek bir problme yasamadik aksine hep bir adim oteinde isler cikartti.
 
Facebook'da burçin ankara diye aratırsan bu soruna çözüm bulabilirsin burçin ankara elektronik ve modifikasyon olarak gerçekten işini muhteşem yapan bir insandır onunla iletişime geçmeni tavsiye ederim kafanda ki sound'u anlattığında sana bir çözüm bulacaktır modlama konusunda.
 
Geri
Üst