windows vista

İşin en moktan yanı bir çok firma vista'dan gelen şikayetler üzerine tekrar pc'lerinin üzerinde orjinal xp lisansı vermeye başladı ama bizim casper tarzı firmalarımız önüne gelene peynir ekmek gibi vista dağtıyor, Servisimize gelen markalı pclerin tek sorunu formatlanıp xp yüklenmesi istenmesi :) Vista ile ilgili sorun çok çözüm üreten hiç yok işin garip bir yönüde bu.
 
Sp1 i yükledim ancak ekranın sağ altında "Windows Vista Değerlendirme Kopyası" diye birşey yazıyor.Ne kopyası kardeşim safkan orjinal vindovs diyorum ama takmıyo beni :) delirme noktasına geldim.Bunu nasıl kaldırabileceğimi bilen varmı?
 
En başta sorulan soruya gelirsek arkadaşlar.
Demekki Windows vista ya uygun sürümler daha çıkmamış.
ilk yazıdan beri çok zaman geçmiş. Şu an itibari ile driver programlar vs bütün herşeyi vista uyumlu hale getirdiler. :)
sağlıcakla :D
 
kingofloss__ demiş ki:
http://www.google.co/search?q=remove+evaluation+copy+from+vista+sp1

SP1 şu an tam değil,Release Candidate 1 sürümü sunuldu.O yüzden "deneme sürümü" gibi gösteriyor kendisini...

Geçtiğimi hafta itibariyle tam sürüm sp1 çıktı ama ingilizce olarak türkçe için bekleyeceğiz biraz daha.
 
Ben yükledim SP1'i,İngilizce 64-bit Ultimate kullanıyorum.Pek bir fark görmedim açıkçası,belki arkaplanda iyileştirmeler boldur ama son kullanıcıya kendisini direk belli eden şeyler yok.Dosya silerken hala kabızladığı oluyor.
 
Valla dostum vista adam olmaz değil sp1 sp11 de çıksa zaten hantal bir sistem birde yamalar geliyor düşünemiyorum sonuçlarını artık beklentim windows 7 mi ne onu bekleyecez 3 yıl kadar daha :)
 
Microsoft yetkilileri Windows Vienna'da da vaat ettikleri yenilikleri yapmazlarsa çok büyük darbe alacaklardır.Mac OS X'te Intel mimarisine geçti,donanım desteğini arttırırsa gayet sağlam gelebilir.Ki ben dahil,birçok kişi bilgisayarını Hackintosh'a döndürdü,MacOS yazılım ve donanım desteği biraz daha iyi olsa çok güzel bir sistem...Linux zaten Microsoft'un baş düşmanlarından birisi...Vienna'ya Vista formülü makyajlı XP gibi şeyler yaparlarsa negatif sonuçlarını görecekler.
 
8 ay oldu, service pack dediler bekledik. Directx 10.1 dediler bekledik. Hala adam gibi verim alamadım. 4 çekirdekli işlemcim var, 8800 serisi ekran kartım var, elalemin pentium 4'ü benle nerdeyse aynı framerate'i alıyor. Nedir bu zulüm, bu işkence.
 
E kim diyor sana vista kullan diye dostum :) geçenlerde servise hp tablet pc geldi açılması 10 dakika bir işlemi yapması 15 dakika müşteri tek söz söyledi ya bunu xp ye çevirmeyi başarın yada bunu şuradan aşağı atıp gidip xp destekli bir pc alacağım :) tablet elbet kasar ki normal windows xp de tablet özelliği kullanılmayacağı için ingilizce tablet edition ile çözüm olacağını driverlar için bekleteceğimizi söyledik kabul etti 100 ytl ye patladı amcama :) ben bu vistayı seviyorum
 
Geri
Üst