Cangöz Müzik ve Esp Ltd gitarlar hakkında.

Merhaba arkadaslar. Yakin zamanda yeni bir gitar alıcam. Esp ltd de karar kıldım ve Kirk Hammet signature kh-202 modelino almayi dusunuyorum. Ltd gitarlarin distributoru olan Cangöz müzikde satilan Ltdler acaba Çin uretimi mi yoksa Kore uretimi mi bilgisi olan varsa paylasabilir mi? Cok tesekkurler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Anladım peki önerir misiniz acaba Ltd marka gitarları? 2 secenegim var ya cangözden ltd kh 202 alicam ya da do re den schecter hellraiser ya da blackjack . Kararsizim
 
Ltd Deluxe (1000 serisi) ve hakiki signature olanlar hariç (sizin düşündüğünüz kh202 dahil değil buna, 600 ile biten modeller kh602 gibi) hepsi Endonezya veya Çin üretimi. Deluxe ve hakiki sign seri sadece Güney Kore üretimi. Schecter Diamond series de zaten Ltd Deluxe ile aynı fabrikada üretiliyor.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Açıkcası 3 bin tl civarı bir schecter ya da ltd kh-202 yi almayı düşünüyorum hala kararsızım. Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar?
 
Kh serisi düşünüyorsan. İlla sıfır olsun gibi bir durum yok ise ikinci el kh 600 satan vardı. İlan görmüştüm. Kh 60O ya da deluxe serisi ltd almayacaksan kesinlikle schecter hellraiser ya da blackjack serisi öneririm. Ltdnin deluxe serileri ile aynı kulvarda gitarlar. 200 serisi daha alt segment gitarlar. Üretim yerleri Çin ya da Vietnam oluyor. Manyetikleride EMG yada SD değil.
 
Geri
Üst