Müziğini Dünyaya Sat. Ölücüler Mezarcılar Koşun. Distrokid de Nasıl %47 İndirim Alınır Anlatıyorum

distrokid le parçalarını itunes, amazon, spotify ve +150 mağazada dünya çapında yayınlamak isteyen varsa aşağıdaki linkten kayıt olabilir.Referansımla %7 indirim var.
Arada kayıt şirketi vs. kesinti yapacak tipler olmadan direkt olarak kendi parçanızı kendiniz yayınlıyorsunuz.
yıllık 19 $ a sınırsız parça yükleme ve dağıtım, kesinti yapmadan gelirin %100 ünü size gönderiyor. Link bi işe yarasın işine yarayan biriileri varsa kullanabilir.

Link:
DistroKid is the easiest way for musicians to get their music into iTunes, Spotify, Amazon, Google Play, and more

Şimdii gelelim %47 ye. İlk Olarak verdiğim linkten kayıt olarak %7 indirimi alıyorsunuz.Kayıt olduktan sonra hiçbişey yapmayıp 1 gün bekliyorsunuz ve distrokid size %35 indirim teklifi maili gönderiyor. Onda da bişey yapmıyorsunuz ve 1 gün daha bekliyorsunuz.Bu sefer %40 indirim teklifi gönderiyor mailinize. Şimdi kayıt zamanı. %40 indirim mailindeki linkten distrokid e gidiyorsunuz ve üyeliklerden birini seçiyorsunuz.seçtiğinizde indirim uygulanıyor. Yani standart üyeliği 19 dolar yerine %47 indirimle 10 dolar a alıyorsunuz yıllık. Sınırsız parça yüklemek bu parçaları dünya çapında itunes spotify, amazon ve +150 mağazada yıllık 10 dolara yayınlayabilmek ve gelirin tamamının size ait olması inanılmaz. Daha ne olsun. Daha da ağzını açıp mama versinler diye beklemek olur bundan ötesi. fazla özellik isteyen plus a falan bakabilir. O da fazla değil.

[url=http://hizliresim.com/PDMdvd][/URL]

[url=http://hizliresim.com/g6ogj0][/URL]
 
Geri
Üst