Line6 POD X3 serileri

Hocam yazmışsın zaten illegal yolla elde edilebiliyor diye.Söylediğinden birşey anlaşılıyorsada...Eheh öyle olsun. :) Legal yollarla Line6'yı zengin edelim.Onlar da X3 gibi arızalı seriler çıkarsınlar. :D

Yeni aletlere ilginin olmamasını herkesin lambalı ampli aramasına bağlıyorum ben.A class lambalı amplilerin değerini iyi biliyorlar artık.Hem Pod'un pro rackleri dışındakileri genel ev kullanıcısı(Türkiye hariç) için.Görece ucuz yolla hafif lambalı ampli tonları alıyorsun.Bu tip adamlarda zaten Xtlerden biri var.Adam bassta çalmıyor, evinde kayıt almıyorsa yükseltmeye gerek görmüyor.
 
XT kullanan birisinin X3'e geçmesi mantıksız olabilir haklısın fakat gt-8'den sonra X3'e geçmek gerçekten çok farkettiriyor :)

X3'ün nesinde arıza çıkıyormuş bu arada? Ben bi sorun görmedim benimkinde??
 
beyler bnde x3 almayı dusunuyordum ama dydumkı dısı plastık ve hata var dıye seyler duydum wazgectım vox aldım..bu arada hersey tarz meselesı..efekt ısteyenler boss a yonelsın drıve ısteyenler pod efektler bosstakı kadar deıl podda..voxta tabıkı 2sının ortası gıbı bıse:D
 
Clickboy demiş ki:
Bu hatalar bir süre sonra giderilir sonsuza kadar sürecek hali yok ya. Bir süre bekler öyle alırız biz de...

Doğru diyorsun. Zaten bu hataların çoğu çıktığı gibi alanların başına gelen hatalar. Artık bu kadar sorun olduğunu zannetmiyorum.

TimeWontTell demiş ki:
Metalden çok deforme olmuyor mu sonuçta?Millet almış üzerini çiziktirmiş bile. Smile Neyse sonuçta üzerinde power pack geliyor.Olsun da üzerini folyolarız. Razz

Abi bi klasiktir o zaten :) . Her alete yapılmalı bence :zipla .
 
Clesk demiş ki:

Ariza`dan kasit nedir acaba?
Ben Amerika`dan getirttim arkada$ima, ama mayis sonu gibi aldim aleti. Musicianfriends`den sipari$ etmi$tim ben.
Processor sorunlari ba$ligin altina yazmi$tim sorunumu. Aslinda gayet basit ve net sorunum =)
Aletten ses alamiyorum. Processor sorunlari ba$ligi altinda yazdigimi aynen buraya kopyaliyorum.

Gitarimi guitar in`e takiyorum, sonrasinda da live out`tan amfiye bagliyorum.
Input menusunden guitar`i seciyorum. Output`ta da combo front secili.
Ama yok bir turlu ses alamiyorum. Alete sinyal geliyor, tuner`da akord edebiliyorum gitarimi.
Jaklar desen cali$iyor.

$imdi benim aletim yuksek ihtimalle bozuk mu?
Eger oyle, peki ya ben ne yapicam? :(
 
Bozuk olduğunu sanmıyorum. Eğer verdiğim sayfayı okuduysan, problemler genelde sonradan çıkan şeyler. Ki artık yeni üretilen x3 lerde bu sorunların devam ettiğini sanmıyorum. Muhtemelen başka bir sebeptendir.
 
Sanırım ilk çıkan serilerden biri bendeki POD x3 live. Epey zaman oldu alalı. Hiç bir problemi yok.

Pedal plastikse ne farkedecek ya :) üzerinde top mu oynayacaksınız :) Demir olsa da ağır olurdu. Bence alet gayet güzel. Hatta kullandığım denediğim en güzel simülatör. Dijital ses olması da dert değil. Anfi vardı dev gibi de ne faydasını gördük :)

Digital ton çok da kötü birşey değil. Artık her yerde digital aletler kullanılıyor nerdeyse.
 
Arkada$lar peki sorun adaptorde olabilir mi?
Bende 9 volt, 4 amperlik bir adaptor var. E zaten aletin arkasinda 9v min 4 amperlik bir guc ile besleyin diyor. 4 amper biraz fazla mi ki?
Bu tarz aletlerde yuksek amper daha iyi degilmidir ki?
 
adaptor çok önemli bak. ben vox aldım.adaptör yandı.bir yere adaptör yaptırdım.alet çalışıyordu ama hiç bir şekilde ses çıkmıyordu.sonradan başka bir elektrikçiye götürdüm.orijinal adaptörüde götürdüm.onun özelliklerine bakarak adaptör yaptı ve ses çıkmaya başladı.meğer ilk yaptırdığım yer hatalı yapmış adaptörü. sen usadan getirttiysen aleti orijinal adaptörü alıp iyi bir elektrikçiye git adam bir baksın doğru çevirici kullanıyormusun diye.eğer doğruysa adaptörün doğruysa sorun ne olacağı hakkında bir fikrim yok.
 
Bak i$te bu yazdigin icin cok te$ekkur ederim sana.
Birkac yerden ba$ka ki$ilerde adaptorden $uphe ettiydi.
Peki cihaza bir zarar vermi$ olabilimiyim?
Gerci seninkine pek bir$ey olmami$ gibi...
 
Geri
Üst