Celestion Vintage 30 & Peavey Blue Marvel

Merhaba arkadaşlar şu aralar bu hoparlör,aktif,referans,kabinet konularına biraz kafayı takmış durumdayım ve ciddi şekilde o site senin bu site benim,my dükkan thomann ebay amazon turkrock arası mekik dokurken,tüm dünya müzik ve ekipman sitelerinin altını üstüne getirerek bazı sonuçlara vardım ve gözüme çarpan bu 2 arkadaş oldu. :)
Neredeyse birçok önce gelen combo amfilerde veya cabinetlerde bu speakerler kullanılıyor ve özellikle celestion çok sevilerek tercih edilmiş.
Bircok ekıpman konusunda tarz yakalamak bu kadar zorken,bu tarz speakerlerin birçok marka içinden sıyrılıp kendine yer edinmiş olması kolay tercih edilebilir olması konusunda cidden güzel bir olay.
Bir ilan gördüm arkadaşın biri orange kabine 2 tane celestion vintage 30 koydurmus ama satıp 4 lü olandan almak için para biriktiriyormuş :)
Bir insan neden böyle birşeye ıhtıyac duyuyor tabikide zevkler ve renkler tartşılmaz ama biraz tuhafıma gitti acıkcası. :)
Sitede 10w comboyu almak için 40 takla atan arkadaşları gördükçe,4 lü celestion kabinini arzu etmek heralde artık bu işte nirvanaya ulaşma tutkusu olarak adlandırılabılır.
Bu arada o arkadaş bu sitedemi bilmiyorum ama tercihine ve zevkine kesinlike saygı duyuyor,asla kendisini eleştirmiyorum bunu ekleyeyım yanlıs anlasılmasın aman diyim :)
Çok arzu edıp bırgun almak ıstedıgım peavey classıc 30 modelınden yola cıkarsam,peavey blue marvel modelını tercıh etmıs ama bırcok baska marka celestion modelını tercıh etmıs.
Neden? Nedir bu farklar siz olsanız hangısını alırsınız?Celestion Vintage 30 & Peavey Blue Marvel dendiğinde bu 2 elemanı nasıl anlatırsınız?
Tecrübelerinizi benle paylaşın lütfen .. :)
 
Geri
Üst