pod xt live ın bilgisayar arayüzü var mı ?

internette pek birşey bulamadım biraz da teknoloji özürlüyüm :) bilen varsa sorumun cevabıyla birlikte cihazın bilgisayar ile münasebetinden biraz bahsedebilir mi acaba ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
herşeyi indirdim driver monkey filan ama birşey açılmadı (ama sanırım pod kendini ses kartı yaptı çünkü bilgisayardaki ses, pod u girdiğim amplimden çıkmaya başladı :) ).. nasıl yapılacağını anlatırmısınız acaba ?
 
Sizin de anladığınız üzere Line6 processorler aynı zamanda içerisinde ses kartı bulundururlar. Bilgisayardan açtığınız sesler artık POD üzerinden duyulur. Zaten iyi bir ses kartınız yoksa istenen de budur. Siz monkey de tüm programları yüklediyseniz karşınıza bir editor program gelmesi gerekir. USB bağlantısının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Tam olarak ne yapmak istediğinizi anlatırsanız daha çok yardımcı olmaya çalışırım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
evet çok sağolun monkey cihazımı gördü yani sanırım bağlantı düzgün ama arayüz ekranı gelmedi.. sadece arayüzünü bilgisatarımda görmek ve görsele bakarak kullanmak istedim..(guitar rig programı gibi)
 
Geri
Üst