Yurt dışına tamir amaçlı gönderilen ürünler

Merhaba,

Yurt dışına tamir amaçlı amfi /pedal gönderen oldu mu ? tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim...

Atomic Amplifire ’ı güncellereken pedala bişey oldu, ekran gitti. Elektrik gelmiyor alete. Tünel’de bir kaç yere götürdüm olmadı, en son DLT Elektrik’e götürdüm onlar da yapamadı. Atomic Amplifire teknik destek vermiyor, illa ki bize postalayın aleti diyorlar. Ben de o kadar yazıştım, ne olabileceği konusunda zerre bilgi vermediler. Şu an sadece dekor olarak kullanabiliyorum , ışığı bile yanmıyor .

450 euro verdim, az para değil yaptrmam lazım. Ama garantisi de yok, bakalım onlar kaç para masraf çıkaracaklar. Bir de dönüşte bizim gümrükçülerle uğraşmak var......bakalım ne olacak.
 
Geri gönderdiklerinde free of charge yada 0 Euro yazan fatura ile göndermelerini belirtmelisin,Avrupa Birliği içinde gönderdikleri gibi faturasız gönderdiklerinde sorun çıkabiliyor. Paraya kıyıp DHL ile takipli göndermeni öneririm. Geçmiş olsun
 
Bu tarz durumların gümrüksel prosedürü farklı. Fuar tanıtım vs için gidip geri gelen malzemeler oluyor aynı mantıkla. Yukarıdaki mesajda belirtildiği gibi değil yani. Bir gümrükçüyle görüşmenizi tavsiye ederim.

Ben pedalımı upgrade ettirmek için gönderdim ancak amerikaya giden arkadaşım vasıtasıyla yaptım bunu, sonra geri getirdi dönerken. Bu tarz bir çözüm de araştırabilirsiniz çevrenizden.
 
Bu tarz durumların gümrüksel prosedürü farklı. Fuar tanıtım vs için gidip geri gelen malzemeler oluyor aynı mantıkla. Yukarıdaki mesajda belirtildiği gibi değil yani. Bir gümrükçüyle görüşmenizi tavsiye ederim.

Ben pedalımı upgrade ettirmek için göndergim ancak amerikaya giden arkadaşım vasıtasıyla yaptım bunu, sonra geri getirdi dönerken. Bu tarz bir çözüm de araştırabilirsiniz çevrenizden.
On proseduru var maalesef. Sizn ve Gonderen kisinin ihrac kaydiyla gibi bir belge doldurarak size gondermesi gerekebilir. Ben kendi malim icin donuste gumruk odedim. Sukur ki kargo parasini firma karsiladigi icin cok umursamamistim fakat bildigin pedalin gercek fiyati uzerinden arastirip, kesmislerdi. Uzerindeki faturadaki bedeli(30 USD) pek umursmamislardi.
 
Geri
Üst