Keizer (Endüstiriyel metal) - Ankara

Grup elemanları:
VOKAL - Burak
ELEKTRO - Oytun
2.ELEKTRO-Melih
BASS - Oguz
DAVUL - Fırat Tunç
KLAVYE - Emre

Oneclikle herkese merhaba.grubumuz uzun bir toparlanma surecinin ardından tekrar karsinizda olacak simdiden bizi destekleyen herkese tesekkurler.
 
oooo koçlarım benim!!!.burağım oytunum hele hele oğuzum.Herzaman yanınızdayız olm!!!..stüdyonuza geldim ama oğuzu izleme şansı bulamadım...artık onuda konserlerde izleriz...(sadece oğuz için 999 u kız olan 1000 seyirci toplarısınız bi konserde :D )...wala ne diyim başarılar...şşşş burakla oğuza sölüom!!!.arayı soğutmak yok :D HADİ BAKİYİM!...
 
artık klavyenizde var demek. dinleme fırsatım olmadı ama rammstein performanslarınızın iyi olduğunu duymuştum. ilk programınızda yakalarız artık sizi :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
tesekkurler :) evet dostum artik klavyemiz de var :) bence ilk performansimizi kacirma gercekten cok guzel olcak elimizden gelen herseyi yapmaya caliscaz :) :) ;)
 
umarım hepimiz için hayırlı olur bende 1 yıl aradan sonra sahnelere dönüyorum. umarım herşey çok güzel olur.
 
keizer grubu tamamladı stüdyoyu izlerken abi gitar ve klavye eksik diolardı klavyeye anında kankam olan emre geldi electroyada melih arkadaşımız gelmiş şimdi tam gaz devam Till Lindemann benzeri vokalimiz Buraktan ve gruptan saglam performanslar istiorz kankam emre sanada kolay gelsn grubunda :) ilk konser ne zman artık olsun bi tane :)
 
grup son halini aldı kesinlikle süper oldu.sound olarakta süperler yola dewam edin kesinlikle bu kadroyla kankarım
 
Geri
Üst