Keizer (Endüstiriyel metal) - Ankara

kardeslerım hepberaber süper bigün yasadık sahnenın tozunu dumanına kattık umarım ılerleyen zamanlarda tekrar aynı sahnede terlerız görüsmeküzere saygılar.........
 
Ruh salatasına , kadavraya , zehire cok teşekkürler sorunsuz bi şekilde aynı sahneyi cok guzel paylaştık terledik beraber eğlendik herkeze çok teşekkürler.. daha nice organizasyonlarda beraber olucaz eminim..

Erbil kardeşim inşallah daha cok terleriz beraber =)

RAMMSTEİN RAMMSTEİN !!!

Dip Not : Keizer davul
 
aynen oğuz buarada 2 hafta sonrayıne bı organızasyon teklıfı aldık ve sızı yıne ıstıycez ordakı konserde bırlıkte kopalım yıne sahnede hepınızı çok sevıyorum kardeslerım benım!!basarılarınızın devamını dılerım
 
Arkadaşlar herkezlere selamlar öncelikle..

Malumunuz sonhabar ve kı$ geldiği zaman akla ilk gelen Ankarada'ki Fest lerin başlama zamanlarıdır , sahnelerin yıkılma , kopma zamanıdır.. Sezonun ilk konserini ayın 19 unda Eskiz Bar'da verdik ve konser sezonunu açdık..

Ekim 25 'inde de 312 Bar' da 2.ci konserimizi vererek kaldığımız yerden devam ediyoruz.. Doğukan arkadaşımızın organizatorlugunde bizi de davet etmesi sonucunda bizde o konserde yer alıcaz. Yaklaşık 2 seneye yakın Doğukan arkadaşımızın organizasyonlarında her zaman yer almaya çalıştık buradan ona da teşekkür ediyoruz..

25 Ekim Metal Fest' e çıkacak gruplar

Fırtına
Keizer
İnsizition
İnfradark

şeklinde olucak ve giriş 7,5 YTL ve bir yerli içki..

Fest' de yer alacak grupları ve bizleri dinlemek isteyen, takip eden herkezleri bekleriz efemm =)

2008 Kışına girerken ki son kadromuz da aşşağıdaki gibidir.

Vokal : Burak
Davul : Doğu
Gitar : Koray
Gitar : Mert
Bass : Oğuz

Saygılar , sevgiler..
 
saolun kardeslerım bızde herzaman varız sızlerle aynı saheneye!!!buurada konserınızde basarılar kardeslerım yıkın sahneyı eğer müsait olursam canlı canlı dınlemeye gelicem sızı
 
başarılar beyler orda olucaktım bu konser kaçmaz bi konser benim için ama elde olmayan sebeblerden dolayı gelemedim ankaraya...konserde başarılar diliyorum....bunu yazan kim diyosanız ben timur :)
 
Timur iyi ki gelmemissin abi rezalet bi konserdi , kötü bi organizasyon yarı da kesilen bi konserdi.. Neyse gerçi alıştık bu tarz olaylara garipsemiyoruz artık bizde..
 
Geri
Üst