FaceBook

site güzel çok güzel özellikler var puzlle bile çözebiliyosun vakit geçirilebilen bir site ayrıca zombie 'si olan varsa kapışabiliriz her türlü =)
 
çooooktan geldi o site. yonja'dakiler oraya doluştu herkes birbirine vampir, zombi falan yolluyor, birbirini ısırıyor falan. (sallıyorum işte) ne zevk alıyorlarsa. hiç bir zevki yok bana göre.

ilkokul arkadaşıymış...
 
Facebook'ta saatlerce zaman geçiren insanlara hayret ediyorum.Bir de ikide bir arkadaşlar soru sorup durmaya başladılar.Örnek 1A "İlkokul 5.sınıfta bi kız vardı.Adı Deniz'di sanırsam.Soyadını bir türlü hatırlayamıyorum.Neydi yahu?"
 
her iki tarafa da yaranamamışsın be abi sende tabi atılırsın :D bu sitede bana da bahse girerim uzun eşşek oynayan 1.000.000 kişi bulabilirim ve bunun benzeri guruplardan gına geldi YETER ULAN!!
 
Bende ilkokul arkadaşlarını bulanlardanım ama onların gönderdiği bilmemne grubu, şunu isteyen 1 milyon kişi bulabilirim eklentileri, zombi dövüşleri gına derecesinde...
 
bana anlamsız geliyor ben zaten görşmek istediğim insanlarla bağlantımı hiç koparmadım ki facebook a ihtiyacım olsun birde profil private olayı varki beni benden alıyor e madem hesabın var herkese göster fotolarını eyesoresları vampirleri hededödöleri. saçma!
 
Geri
Üst