Çalan ünlü olunca ekipmandan ses daha iyi geliyor tabi 🙂
Sonucta elektronik işi şans işi..Arkadaşımla aynı mağazadan aldıgımız podhd500 ü ben yıllardır öküz gibi kullanmama rağmen bir kere bile donma bile yapmazken,alete çorapla basan arkadaşımın elinde 3. ayda patlamıştı.Elektronik işi şans işi..Neticede çip ve elektronik devrfe teknolojisini doğru kullanma işi. Böylesi teknik konuda çok fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez ama Barış Benice zaten kabiliyet olarak dünya standartlarında bir gitarist. Herhangi bir cihaz ile de aynı performansla ortaya iş koyar.
Bildiğim kadarıyla yapmıyorBen hiç MS Pozitron pedalı kullanmadım ama çok övüldüğünü gördüm, ve ses örneklerini dinlediğimde gayet beğendimi söyleyebilirim. Acaba uni-vibe pedalı yapıyor mu kendisi merak etmiyor değilim.
Bende de aynı pedal var ve fazlasıyla memnunum dostum 🙂MS Pozitron'dan şu ana kadar tek pedal aldım, o da Keeley 4-Knob klonu olarak yaptığı MS Compressor idi. Pedal gerçekten çok kötüydü, açıkçası böylesini beklememiştim. Kesinlikle kötülemek için yazmıyorum, sonuçta tek bir ürünü denedim. Belki bana öyle denk gelmiştir, belki Mustafa Abi'nin yaptığı onlarca çeşit pedal arasındaki zayıf halka odur. Tam olarak bilemiyorum. Amaç insanların bilgilenmesi.
Teşekkür ederim 🙂.Bildiğim kadarıyla yapmıyor
Rica ederim 🙂Teşekkür ederim 🙂.
Edit: Fulltone OCD ve Pro Co Rat'ten çok memnun kaldım, keza EHX üçlüsünden de öyle. Keeley 4-Knob her ne kadar memnun etse de beklentimin çok yüksek olması nedeniyle beni ancak ''tatmin etti''. Genel olarak Mustafa Bey'den aldığım 7 pedalın hepsinden memnunum, kafamda kalan 2-3 pedal için de birkaç ay içinde sipariş vermeyi düşünüyorum.MS'yi ilk defa eski sanatçı olan babamın gitarist başka bir arkadaşından duymuştum, kendisi bildiğim kadarıyla 15 yıldan uzun süredir MS'den pedal alıyor ve bana artık kullanmadığı BB Preamp klonunu hediye etmişti. Shakti hiç kullanmasam da son 2 yıldır MS'nin Xotix BB Preamp klonunu kullanıyorum ve fiyatına göre harika bir performansı var, hiçbir sıkıntı da yaşamadım şu ana kadar. Setup'ımı hem biraz değiştirmem hem de fazlasıyla geliştirmem nedeniyle uzun süren araştırmalarım sonucu birkaç gün önce Fulltone OCD ve Pro Co Rat'i ikili şekilde tek kutuda, EHX Small Clone, EHX Pulsar ve EHX Electric Mistress'i üçlü şekilde tek kutuda ve Keeley 4-Knob'u da tek başına olacak şekilde sipariş ettim. Bakalım, hepsi elime ulaşınca olumlu ya da olumsuz bir edit yaparım.