Evde davul kaydı için hangi ses kartı..???

M

MiseryIndex

Selamlar, evde 8 mikrofon ile davul kaydı (ve gitar kaydı) yapmak istiyorum. Şu an bi ikilem yasıyorum. PreSonus FIREPOD mu yoksa mikser + m-audio fast track pro tarzı bi seskartı mı alsam. Siz hangisini önerirsiniz veya başka önerebileceğiniz ses kartı, ekipmanlar nelerdir. Şimdiden teşekkürler....
 
Benzer soruları birden fazla yerde sormuyoruz arkadaşlar. Diğer sorudan daha farklı bir kaç yeri olduğundan birşey yapmıyorum.

İkisinin sunacağı avantajlar farklı oldukça. Firepod ile 8 kanalı da ayrı ayrı kaydederken. Diğeri ile 2 kanal kayıt yaparsın sadece. Fiyat ta avantajlı olansa mikser+ses kartı ama. Ne yapacağını ne aradığını bilmeden ne önerebiliriz ki?
 
Realtek ac97 benim eski ses kartımdır kendisi büyük pıoner kolonlarımı bile zoluyodu gerçekten kesinlikle tavsiye ederim senin dediğin kartlar hakkında bir bilgim yok ama8 mic den kuvvetli bir ses gelsede kesinlikle rahat bir şekilde kaldırır..
 
AC97 ile 8 mikrofonu nasıl süreceksin bunu merak ettim. Kolonları zorlamak farklı bir mesele sesini açtığın her alet kolonları zorlayabilir misal 8 kanal kayıt yapacak bir arabirim farklı birşey ki Ac97 bu seviyede kayıt yapılabilecek bir alet değil. Kesinlikle rahat şekilde neyi kaldırıyor merak içindeyim hangi girişlerle kaldırıyor. Verdiğiniz bilginin doğruluğuna dikkat ediniz arkadaşlar.

İyi günler.
 
Geri
Üst