beğendiğimiz spor ürünleri

Evet ya ben onlardan hiç almadım. Aslında tam da ihtiyacımız olan şu sıcak günlerde alınabilir, güzel tercih olur.. :D

Ama bir yandan da kulübün iç çamaşırı fikri beni rahatsız ediyor kardeşim. Arma aşkı diye dolaşıyoruz etrafta, şimdi kıçımızı çükümüzü armaya mı sürelim yani nedir.. :D

Düşünceliyim.
 
Cantstandya demiş ki:
Evet ya ben onlardan hiç almadım. Aslında tam da ihtiyacımız olan şu sıcak günlerde alınabilir, güzel tercih olur.. :D

Ama bir yandan da kulübün iç çamaşırı fikri beni rahatsız ediyor kardeşim. Arma aşkı diye dolaşıyoruz etrafta, şimdi kıçımızı çükümüzü armaya mı sürelim yani nedir.. :D

Düşünceliyim.

Arma dört bi taraftan kıçımıza dadandı ama :D
 
insan tuttuğu takımın formasını aldıktan sonra eve gelip, uslu uslu otururken bir anda formayı giyince ve 15 dakika boyunca "RAYRAYRAYRAYRAYRAYRAYRAYRAAAAAAAAY!!!" diye bağırarak evde koşturunca yaşı ne olursa olsun büyümediğini anlıyor.
 
bu arada umarım fenerbahçe'nin yeni sezon formaları şık bir şeyler olur, turkuaz bir daha çıkmayacak söylentileri üzerine koşup aldım umarım elimde patlamaz :)
 
gunsnroses demiş ki:
o armadan fenerbahceli kimseye en ufak zarar gelmez kardesler; bilakis ugur getirir bahtini ufkunu acar adamin... ;) sürün sürüstürün :)
Ahuahua.. ayrica fenerbahce nevresim takimli bir yatakta kosullar saglanirsa :twisted:
öhm.. neyse sansür yemeyelim :mrgreen:
 
Liverpool'un yeni sezon formalarından biri efsane olmuş. Milan'ımızın formasıyla dalga geçen Purgatory'ye selam olsun.

Liverpool Away Kit Warrior.jpg
 
Bunu 2 ay önce filan gördüm ve esasında Liverpool taraftarı da değiştirilmesi için kampanya başlatmıştı, ne oldu sonuç bilmiyorum. Anneanne örgüsü temalı forma diye adı çıktı, bugüne kadar gördüğüm en berbat formalardan biri, Luis Figo'nun yeşil ceketi ile yarışır.

Ama Milan'ın dalga geçmiş bulunduğum forması da kendine has bir kulvardan girmişti yarışa, daha güzel bir benzetme olamazdı; emekli yazlıkçı tişörtü. Sigara cebi bile var o formanın, forma fotoğrafının koyulduğu bir yerde yoruma "sigara cebi de var, babam bunu kesin alır" yazılmıştı. :D
 
Çarşamba günü açıklanacak olan Fenerbahçemizin yeni formalarından biri de güya sızmış. Eğer gerçekse Milan'dan geri kalır yanı yok bence. Gerçi çubuklu adam gibi olduktan sonra diğerleri pek önemli değil ama dur bakalım açıklasınlar da görelim.

BPpSRCmCcAAOYn3.jpg large.jpg
 
herkezmi beşiktaşlı be aga. 193 tane oy. galatasaraya fenere atimmi atmimmi diye kararsız kaldım ama beşiktaşlıyım ve sattıklarıda sağlam diye sırf beşiktaşa oy attım :D. çarşırock.
 
Yine dayanamayıp 3. formada gögüs altı-mide dolaylarına alakasız bir motifi çakmışlar. Tam dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı.

Bu firmayı da Liverpool'dan başka hiç bir kulüpte görmüyorum ama artık her kimse takıntıları var sanırım o işe.
 
İyi oldu buraya yazdığınız, formalardan bahsedelim bir süre, tam zamanları.

United'ın formaları reklam konusunda alayına rahmet okutur... Manchester United olmuş size Chevrolet United. Hayır tamam reklam alıyorsun, al; ama şunun estetiğine de az biraz dikkat et arkadaş. Şu beyaz forma bildiğin rezalet lan. Ki kırmızı da ondan aşağı kalmaz.

Ayrıca benden başka takık olan var mı bilmiyorum ama düğmeli formalara acayip ayarım. Zaten bu dünyada her şey 10-15 senede bir devir daim yapıp tekrar moda oluyor, yeni yeni tekrar çıkmaya başladı bu düğmeli formalar, kısa şortların geri dönmesi de yakındır. Fransa'nın çok enteresan yakalı bir forması vardı mesela kupada, oyuncular rahat edemiyor gibiydi, Almanya'ya kaybetmelerinde bunun etkisi bile olabilir.

Biraz da güzelliklerden bahsedelim; forma konusunda güzellik dedin mi bunun 1 numaralı karşılığı bence Celtic... Öyle Nike hayranı filan değilim fakat senelerdir en özgün ve güzel formalar bence Celtic formaları olmuştur. Yine muhteşem bir forma, allah aşkına şu yeşilin tonuna bir bakın, hani yeşili sevmeyene yeşili sevdirtir:

Celtic+14-15+Away-Kit+(1).jpg
Celtic+14-15+Away-Kit+(2).jpg


http://www.footyheadlines.com/2014/06/new-nike-celtic-14-15-away-kit-leaked.html
 
Son yılların en güzel Fenerbahçe forması. Lefter formasına en yakın tasarım. İşte bunu yapacağıdınız, hiç o maceralara gerek yoktu. Son üç yılda her yeni çıkan forma bir öncekinden kötüydü. O seri de bozulmuş oldu nihayet. Kulübün sponsorlarla anlaşamamış olması ekonomik olarak olumsuz bir durum olabilir ama yemişim ekonomisini. Taraftar olarak yıllardır hayalini kurduğum bir olay bu reklamsız forma.

25256563.jpg
 
Geri
Üst