Mustafa Hakkında Herşey

valla ben bu filmi izlemeden once bu kadar etkilenecegimi hic tahmin etmezdim. oyuncularin cogu iyi rol yapamasa da,cok etkileyici bi filmdi. bir derdim var'i da daha bi sevmeye basladim.
gerci arkadaslarimdan gordugum kadariyla bu filmi ya cok seven var ya da hic sevmeyen. ama ben kesinlikle cok sevenlerdenim.
 
filmi çok beğendim ama filmde bir bölüm vardı ki birbirinden uzaklaşmış,sevgisiz bir çifti bu kadar güzel anlatabilirdi.izleyenler bilirler,taksiciye dönüp 'vivaldiden nefret ederim' dediği yer...
 
Çok merak ettim izlemek günlerce sinema salonuna gelmesini bekledim bileti alınca çok sevindim..ama maalesef beklediğim kadar güzel degildi..ama iyiydi..müzik harikaydı..
 
sonunda bende izleyebildim..oyuncular gercekten iyi oynamis..iyi yapilmis bir filmdi..sadece seslendirmede bazen sorun vardi galiba yada bana öyle gelmis olabilir :?
 
oyuncular iyi oynamis gercekten, ama filmin konusu iyi degil. filmin neresini övecegim bilmiyorum, herkes begenmis ama.. bence film vasat. cürretkar sahneler oldugu icin bana pek türk filmlerine uygun gibi gelmedi :?: .
 
TRaCeY_CHaRLoTTe demiş ki:
hayatımda boyunca hiçbi filmde ağlamamıştım mustafa hakkında herşeyi izleyene kadar. adamın düşünnceleri(herkes yalan söylüyor, beni idare ediyo vs.) tam bnmkafa. maddi durumu iyi olan ama cok acı cekmişlere tavsiye ederim

ben de ağladım ya benim gibi taş kalpli biri hem de bi kere değil filmi 6 defa izledim her defasında daha da çok ağlıyorum ya normalde artık filmi biliyorum daha az ağlamam lazım ama film gerçekten çok samimi ve gerçekçi...
 
cagan ırmak,başak k,nejat i........kesinlikle hepsi bir arada turk fılımlerınde seçılı, arşıvımde hazır yerını alan dolu dolu ızlediğim mukkemmel fılımlerden biri... MUSTAFA HAKKINDA HERŞEY
 
Çok da bir numarası olduğunu düşünmüyorum filmin aslında. İsimler iyi ve rollerinin hakkını vermişler, ufak ayrıntılar filmi canlandırmış ama yine de insanin içini sıkmaktan öteye gitmeyen bir film olmuş.
 
fikret kuşkanın hastanede ağzından salyalar aka aka isyan ettiği sahnede çok muhteşem bi film izleyeceğimi zannetmiştim.ama film bittiğinde çok sıradan geldi :roll: .bence filmdeki tek şey mor ve ötesi :!:
 
Geri
Üst