Foo Fighters

Yahu ben aynştayn'nın izafiyet teorisini çözdüm bir bunları çözemedim. Bunlar neden bu kadar çok seviliyor? Konserleri 100binleri bulan kitlelere ulaşıyor. Kurucusu Nirvana'nın bateristi ama Foo Fighters'ta gitar ve vokal görevi var. Tür olarak alternatif rock ve post-grunge diyorlar kendine. Tüm albümlerini dinledim ama büyülenecek bişeyler yok. Habire bare akorlara distortion abanıyorlar. Nirvana'nın fan kitlesi buraya kaydı diyecem ama sound, söz ve tarz olarak Nirvana'dan çok uzak bir grup. Tarihin en büyük ovarrated grubudur.
 
Yapılan bir müzik beğeniliyorsa beğeniliyordur. Sizin beğenmemeniz o müziği kötü veya overrated yapmaz. Tüm müzik türleri ve grupları için bu durum geçerlidir.
 
çözecek bişey yok beğenmediysen beğenmedin demek ki, :) ... Dave Grohl bilgili ve kendini geliştiren bir müzik insanıdır, FF'ın muhtelif belgeselleri var Internet'te adamın nasıl bir profesyonel ve müzik sevdalısı olduğunu görünce daha da sevdim. Gruba ben de çok bayılmam, tarzım değil ama overrated demem asla. İstediği kadar meşhur ve zengin olsun benim için Dave, Probot diye bir proje albümü yapıp Lemmy, Cronos gibi babaları davet etmiş hatta sağlığı engel olmasaydı Chuck Schuldiner'i de isterdim demiş bir rocker, saygı duyulacak bir müzik insanıdır.

Sonic Highways (TV Mini-Series 2014– ) - IMDb
Probot - Probot
 
Geri
Üst