Hellfest

Her yıl fransa'da düzenlenen metal festivali. Her yıl gittikçe kalitesini artıyor. İçerik olarak kesinllikle Rock Am Ring'i geride bırakmış durumda. Yahu bu yılki lineup listesine baktım da, aga bunların arkasında kesin Rothschild ailesi var. Bunlar bu kadroyu nasıl toplayabiliyor.

DQ7K6JBXcAA7a97.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Görseli google'dan aldım. Görsel organizasyon yöneticileri tarafından mı hazırlanmış bilmiyorum şayet yazı ebatı ve sıralama önem sırasına göre hazırlanmışsa bok yemişler. Iced Earth gibi bir grubu Iron Maiden'ın yanına almaları gerekirken sağ tarafa ufacık yazmışlar.
 
Logo fontuna mı takıldınız? Sahneye çıkma sırası, seyirci çekme potansiyeli vs bir sürü etken var, işin ticari boyutu o... Ax7 ve Pleymo da iyi gruplardır :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
İçeriğe bakılırsa hemen hemen her türden grubu çağırmışlar, bu kadroyla işin ticari boyutunu aştıklarını söyleyebilirim. Yine de Iced Earth'e yaptıkları ayıp :)
O değil de bunlar bu kadar grubu 3 güne nasıl sığdırmışlar:) her halde her biri 30 dk sahne almış.
 
Birden çok sahne var, sadece gece en son headliner tek çıkar. Iced Earth severim ama tek başına festival sürükleyecek grup değil, saygısızlık sayılmaz😁
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
2018 kadrosundan sonra bu yıl niyeti bozdum. euro uçuk olmasına rağmen gözümü karartıp gitmeye niyetliyim ama 2019 kadrosu beni hayli terddütte bıraktı. Tool olmasaydı üzerine çizik çekeceğim bir liste. 2-3 ay daha bekleyeyim, belki araya metallica, S.O.A.D, Rage Against the Machine'i alırlar.
programmation-home.png
 
Hellfest için bilet satış kanalı neresi olacak? Ben baya bir araştırdım ama yurtdışı festival özürlüsüyüm sanırım, adamakıllı bilgiye ulaşamadım. 🤔
 
Geri
Üst