LEON

Leon 2007 baslarinda vokal gitarda Umut Orhan, bass gitarda Berktay Vurmaz ve elektro gitarda Özdar Kocademir’in beste yapmak için bir araya gelmesi sonucu ilk adimlarini atmis ve grubun kurulmasindan itibaren 1 hafta içinde feedback stüdyolarinda davulda Baris Menküer’in(Pamela-Diplomatic Immunty) katkilariyla ‘’Sen Olmadikça’’ yi kaydetmistir. Bateride Tolgahan Çetin’in Leon’a katilmasiyla Raven stüdyolarinda ‘’Birden’’ ve ''Uyku'' kaydedilmistir.

Mars Records ta bateride Oktay Fistik'in (Deja-vu, Ruj) katkilariyla ''Su'' ve ''Oyuncak'' kaydedilmis olup Tolgahan Çetin gruptan ayrilmasiyla Black-Tooth grubundan tanidigimiz Utku Arslan gruba katilmistir. Gitarda Soner Gümüşsu'nun da gruba dahil olmasıyla Leon bugünkü şeklini almıştır.

Grup üyelerinin her birinin farkli müzik kültürlerinden gelmis olmasina karsin yapilan besteler ve çalismalarda son derece iyi bir etkilesim sonucu Leon bu günkü farkli tarzini olusturmustur. LEON Agustos ayinda Mars Records'ta Albüm çalismalarina baslayacak olup bu süre zarfinda konser ve senliklerde sahne alacaktir.
 
şarkılar çok sağlam.. yeni şarkılarla daha da iyi işler yapacağınızdan eminim. çankaya nın şenliklerde çıkıcaksınız sanırım.. dinlemeye geliyoruz.
saygı&sevgi
 
Çok teşekkürler arkadaşlar yeni şarkılarımızı kısa bir süre içinde tamamlayıp sitemize ekleyeceğiz. umarım beğenirsiniz.

Şu an belli olan program dahilinde 20.04.2008 de DTCF'nin düzenlemiş olduğu Alternatif Bahar Partisinde Tunalı Gölge Bar'da, 8.05.2008 de Çankaya Üniversitesininde ana sahnede headlinerdan hemen önce, 31.05.2008 tarihinde de Rocka ve Rakı gruplarıyla birlikte Manhattan da sahne alıcaz.

Saygılar&sevgiler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
54372LeonAfis.jpg
 
teşekkürler emre tasarım harika olmuş. umarım daha sonraki konserlerde beraber sahne alırız. Şenlikte sahne alacak ana grupları merak etmekteyiz hala. bizi bu konuda bilgilendirirsen seviniriz.
 
Şenliklerde afişte görüldüğü gibi bizbize olucaz NORA LEON SENTEZ DIRILESH YAÐMUR JELIBON FAIL-9 MEŞHUR grupları sahne alıcak.Perşembe gecesi Mirkelam sahne alıcak.Cuma gecesi de Gülşen sahne alıcak biz azınlık olan rock dinleyenleri de eğlendirmek coşturmak görevi bizlere düşüyo :) ayrıca afişi beğendiğinize çok sevindim teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için :)
 
LEON 13.05.2008 Salı günü Gazi Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında saat 19.00 itibariyle sahne de olacaktır.
 
18.05.2008 Pazar günü Ankara Üniversitesi DTCF Rock Müzik topluluğunun düzenlemiş olduğu organizasyonda IF Performans Hall de saat 7 de sahnedeyiz.
 
Geri
Üst