Kombo amfiyi kabin olarak kullanmak

Pek akıl kârı bir iş olmadığını biliyorum ama en azından bir süre için idareten böyle bir şey yapma planım var. Şimdi 15W combo amfimin 6,35mm aux girişine 20W bir kafa bağlamayı düşünüyorum. Hoparlörlerin kalitesine güveniyorum ama bu hoparlörler en fazla kaç wattlık bir gücü kaldırabilir bilmiyorum. Ayrıca aux girişinden kafa amfi bağlamanın herhangi bir sakıncası olur mu acaba? Amfinin arka kısmında "AC 220-240V-50/60hz 30W" gibi bir ibare var acaba bu 30 watta kadar destekliyor mu demek? Dediğim gibi amaç en iyi sesi elde etmek değil, bir facia yaşanmasın yeter :D
 
Son düzenleme:
Dediğiniz olur ama aux girişiyle sağlılı olur mu olmaz mı bu konuda daha bilgili arakadaşlar bilgi verir. Normalde kombo amfinizin arkasında hoparlörün amfinize bağlayan bir jak olması gerekir. İnputa giren jakı kendi kafa amfinizin hoparlör çıkışına bağlamanız yeterli olacatır.
Eğer yok ise gene bu işlerden anlayan birisine gösterirseniz hoparlöre bağlı kabloları sizin amfinizin girişi için düzenleyebilir.
Not: Kafa amfinizin watt değerinin(20watt) kombo amfinizin hoparlörün watt değerinden (hoparlörün arkasında yazar genelde) fazla olması ve kombo amfinizin speakerının ohm değerinin kafa amfinizdeki hoparlör çıkışıyla uyumlu olması gerekli. Örneğin ikiside 8ohm veya 16ohm
 
Son düzenleme:
Amfiye uygun bir kabin al. Uyar mı uymaz mı, çatlar patlar mı, çalışır mı teknik olayı bilemem ama adam gibi bir ton hatta adam gibi ses çıkacağından şüpheliyim.
 
Geri
Üst