Bu gitarist bu kadar para edermi arkadaşlar

Ucuza gitarist ararken karşıma çıkan ilan hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var.Sizinde gördüğünüz gibi saçına uygulanmış relic işlemi abartılı olmuş bence ama gece boyunca 3 bira maliyetle çalabilmesi çok büyük artı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
gitarist.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Güvendiğin bir amifye takıp dene ama önce.
Mekanlarda çalacak arkadaş,genelde mekanlarda marshall amfiler oluyor aldıktan sonra eline marshall amfi vermeyi düşünüyorum tepkisine göre amfi seçimi yapmayı düşünüyorum :)
Türk malının işçiliği nasıl bilmiyorum deneyerek almak lazım. Bu fiyata belki usa ya da japon bulabilirsin, gerçi bu kurla usa zor ama japon bulursan kaçırma.
Ülkemizden güzel işler çıkıyor ama şu relic hastalığından bi vazgeçsek çok güzel olacak diye düşünüyorum. Elimizde bu var acaba tüm saçları söktürüp saçmı ektirsem 0 gibi olurmu ?
 
Saçlardaki relic işlemini sevmiyor iseniz (ki doğal relic gibi duruyor) refisinish yaptırmak düşünülebilir.
Refinish için önerim: Saç Ekimi, istanbul Saç Ekimi, Türkiye Saç Ekimi, Saç Ekim Merkezi, Saç Ekim Merkezleri | İstanbul Hair Center
Doğalsa boşuna gitaristin orijinal halini bozmaya gerek yok satarken sıkıntı çekerim.Kullanımdan dolayı olan eskitme tatlı duruyor zaten. :)
Elinede bir Strat verdikmi oldu sana Türk işi Hendrix :)
 
Geri
Üst