Pedal içerikli Youtube kanalım

Merhaba,
Bir süredir pedallarla yaptığım videoları yüklediğim bir Youtube kanalım var. Hem belki forumdakilerin de ilgisini çeker diye hem de yorum, fikir almak için paylaşmak istedim. Videolardaki yazılar İngilizce, belki buradaki herkese o anlamda hitap etmiyordur ama nasıl olsa önemli olan sesler :)

Benim arkadaşlarım dışında kanala abone olan 1 ya da 2 Türk var sanırım, daha fazla olsa güzel olurdu :)
Yorumlara ve önerilere de açığım, düşüncelerinizi paylaşın lütfen. Ayrıca elinde ilginç pedalı olan varsa ulaşsa güzel olur, video yapmak için ödünç almak isterim (İstanbul'dayım), ben de benimkilerden birini denemeniz için (ya da rehin olarak) bırakabilirim :D

Kanal linki:
Do Noise
 
tape delay video’ları bakınırken bulmuştum. genel olarak “no talk” video’ları seviyorum, bu yüzden abone olmuşumdur.

Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

inceleme için ödünç pedal verebilirim...

C6594B99-9653-4E3B-AAE9-5C2F961E56C2.jpeg
 
Valla ben de takibe aldım dün ama daha vidyoları izleyemedim, mobilden giriyorum nete. Bende de acayip pedallar var ama Zonguldak'tayım, denemek istersen haberleşelim, kargo ücretine karışmam ama... =)
 
Güzel ama benzeri çok var. Bence bir farklılık katmayı düşünebilirsiniz tabi amacınız takipçi toplamaksa. Takipteyim :)
Konuşmadan, tepeden görüntü ile video yapanlar var evet ama ben videolarda çok spesifik şeyleri incelediğimden aynısını yapanı görmedim :)
Bu içerikle çok büyük sayılara ulaşmayı beklemiyorum aslında çünkü baya küçük bir kitleye hitap ediyor (herkesin yaptığı kapsamlı demolar yok, sadece benim ilgimi çeken kısımlar var. Hiç overdrive demosu yok mesela :) ) Yine de bana bir şeyler katan keyifli bir iş.
 
Up 👋
Neredeyse bir yıl önce açmışım bu başlığı. Şansımı tekrar denemek istedim :)
Video yapmaya hala devam ediyorum. Pedal videosu sevenler, pedal piyasasını takip edenler bir göz atabilir. Beğenirseniz belki abone olursunuz 😃

Ayrıca en önemlisi, bana video yapmam için ödünç verebileceği ilginç pedalı olan varsa lütfen ulaşsın. Hem tanışırız hem benim pedallarımdan denemek istediğiniz varsa ben de size verebilirim. Bu şekilde pedal ödünç alarak çok video yaptım, çok da yararlı oldu. Klasik pedallar veya büyük markaların (Boss, EHX, MXR, TC Electronic vs) pedallarını değil de butik, daha yenilikçi pedallar arıyorum çünkü diğer pedalların yüzlerce videosu var (çok yeni değilse) ve benim de bir video daha yapmam pek anlamlı olmuyor.

Bunun dışında yorumlarınızı, önerilerinizi paylaşabilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
 
Kanalı geçtiğimiz yıllarda şans eseri instagramın önermesi ile bulmuştum. Aydınlatıcı videolar var, saçma da olsa kullanılabilecek bir çok şeyi denemesi (mesela 100% wet effectler) benim özellikle dikkatimi çeken nokta olmuştu. Kendisine de istedikçe pedallarımı ödünç veriyorum, güvenilir birisi.
 
Geri
Üst