bedroomdrunk

eheh artık napalım kader utansın diyorum=))
evet ya sanırım oldukça zorlanacağım hem bas hem tüm vokaller derken. ya da en azından yeni bir vokalistle çalışana dek canım çıkacak=)) hadi bakalım..
 
gilberte demiş ki:
eheh artık napalım kader utansın diyorum=))
evet ya sanırım oldukça zorlanacağım hem bas hem tüm vokaller derken. ya da en azından yeni bir vokalistle çalışana dek canım çıkacak=)) hadi bakalım..

vayy be ipek sen vokal de mi yapiyodun !? bu aralar konser falan var mi artik gelmem farz oldu :D

bedroomdrunk a sevgiler...
 
himm uzucu olmus diğer vokalistin ayrilmasi,ama grup calismalarina tam gaz devam etmeli,yakin zamanda bulursunuz umarim yeni vokalist,hem ole cok acele etmenize de gerek yok,pains caused'i ne guzel soyluyor ipek tek basina,diger sarkilari da soyler :)
 
sağol marco, valla bu gazla bir dahaki konsere pains caused söylemezsem topum :)
hmm umarım dediğin gibi olur, bir iki temasımız var bu aralar ama olur mu veya uyar mı bilmiyorum. hadi bakalım=))
 
alın vokalistimizi istediğiniz kaar sizin olsun :) yeter ki bişeyler yaplım beraber ,özledik walla beraber çalmayı..hiç diilse beraber takılalım bi ara, çok slmlar
 
ne güzel bişey vokalistimiz haysiyetli bi grup tarafınan istendi :) hayrını görün ama çok da abartmayın :D öptüm sizleri.........
 
neler kaçırmışız bee?bi edirneye gittik geldik neler olmuş bitmiş?ebet bi konser ayarlanmalı beraber çıkıp çalacağımız,coşup eğleneceğimiz,hoplayıp zıplayacağımız!!!:)
 
aha forumu basmışlar :D
arkadaşlar çok sağolun destek için, ne yapmak veya nasıl devam etmek konusunda baya bir muallakta kaldığımız bu dönemde hakikaten mesajlarınızı görmek çok mutlu etti bedroomdrunk'ın kalan 2 elemanını, yani ilkerle beni :)
en kısa zamanda dağılan kıçımızı toplayacağız elbette yeni 2-3 şarkı bile var hatta, ama öyle sanıyorum ki biraz zaman alacak, zira yeni müzisyenler bulmak, çalışıp birbirine alışmak fazlasıyla zaman alıyor.
ama ne yalan söyleyeyim bizim de gönlümüzden geçen şöyle 1 ayı filan geçmeden toparlanıp beraber bir şeyler yapmak. oğuzhan, gürkan, erinç, onur, mehmet, of canlarım ya valla yapalım müzikal bişiler!!=)) (ay bu da pek arabesk oldu ama napalım duygulandık işte)
muck!!!
 
moruk bırakmayız sizi ortada.tebiki gardeş grubumuzu ortada bırakmijaz da bu arada diğer gitarcı:) arkadaş da mı ayrıldı gruptan?2kişi kaldığınıza göre ebet ayrılmış.
neyse bir an önce toparlanmanızı diliyor öporum!!
 
Bedroomdrunk'ın yanındayız ŞakaGibi olarak =) Ya ben bi Evrim ayrıldı sanıyodum, bakmayalı grup epey bi dağılmış. Bir an önce toparlanır, hatta mümkünse bir araya gelirsiniz umarım tekrar =)
Görüşürüz...
 
kendi adıma bedroomdrunk'ın eski ve yeni tüm elemanlarının yeni yılını kutluyorum,yeni yılda yeni elemanlar ve yeni parçalarla tam gaz görmek istiyorum sizi!umarım yeni yılda yolunuz da farını da açık olur!
 
eheh mehmet bey ayıp ettiniz, daha blues explosion'lar var sırada 8)
onurcum saol senin de yeni yılın kutlu olsun=)) önceden de dediğim gibi yeni parçalar var, bir de tek parça kalabilirsek yırtarız gibi geliyor bana :)
evet özberkçim kesinlikle devam edeceğiz müzik yapmaya, sonuçta kimin ne yaptığından ziyade asıl önemli olan bu. bu aralar birkaç arkadaşımızla bir şeyler ayarlamış durumdayız fakat oturup oturmadığını görmek için daha zamana ve çalışmaya ihtiyaç var tabi. desteğin için saol :)
bizden de karaleke'ye selamlar ve başarılar, akabinde teşekkürler :elsalla
 
Geri
Üst