dac/amp tavsiyesi - dt990 için

Merhabalar.

Beyer Dynamic DT 990 - 250 ohm kulaklığım için iki gündür Dac/Amp arıyorum. Yerli zaten bilgi yok, yabancı forumlarda 300+ sayfa okudum. E haliyle kafam çorba oldu.

Oralarda yazılanlardan TÜRKİYE'DE BULABİLDİĞİM! makul fiyatlı olarak Fiio e10k ile sorun yaşamıyorum diyenler var, ama bir o kadar da maksimum 150 ohm u sürer o, gene de tam verim alamazsın diyen var.

Millet Schiit Magni önermiş genelde ama o da Türkiye'de yok...

Öyle 2000-3000 TLlere de çıkamam keza.

Ne yapayım bilemedim. Önerilerinize çok fazla olmak üzere açığım. Lütfen tecrübelerinizi paylaşınız. Kulaklığımı kullanamıyorum :(
 
Günümüzde gelinen kurlarla ; hem kaliteli bir DAC'a hem de yüksek empedanslı kulaklığı sürecek kulaklık amplisine sahip bir cihazı 2000-3000.-TL'lere almak bile artık hayal oldu. Dolayısıyla iyi bir çözüm için bence bütçenizi yükseltmeniz gerekli.

Geçenlerde bir arkadaş Sennheiser HD820 ( 300 ohm ) kulaklık almış ve benden DAC/AMP tavsiyesi istedi. Ben de kendisine RME ADI-2 DAC tavsiye ettim. Gitti satın aldı ve sonuçlarından son derecede memnun kaldı. ADI-2 DAC'ın kulaklık amplisi 300 ohm kulaklığı çok rahat sürdü. Cihazın konvertör kalitesi zaten malum. Arkadaş o kadar memnun kaldı ki ; bana defalarca telefon açıp teşekkür etti. :)
 
Geri
Üst