Strat kopru pozisyonu humbucker onerisi

Merhaba Fsr american stratim için köprü manyetiği önerisi olan var mıdır? Sahiden hiç anladığım bir konu değil o yüzden yardımlarınız altın değerinde olacak. Istediğim en önemli şey köprü ve orta single birlikte calistigindaki tonu kaybetmemek. Hatta 2. Pozisyona getirdiğimde direk köprüyü bölüp orta manyetiği ekleme gibi bir bağlantı şekli oluyorsa tadından yenmez.
Şu an custom shop fat 50's var single olarak tum pozisyonlarda. Kapaklı manyetiklerin görüntüsünü çok seviyorum köprü de strat ta. Tam boy humbucker alacağım single görünüm olanlardan değil. Galiba türleri oluyormuş boyutlar için. Hangisi bana uygun olur. Köprü pozisyonunda bekledigim ton tamamen vintage klasik rock sound ları. Mid li bol gövdeli les paul köprü pozisyonlarına bayılıyorum çok hi gain ile isim yok. Gürültü sorununu biraz çözebilsek yeter. Fakat köprüye humbucker takacağız diye 2.pozisyondaki sound u kaybetmeyi hiç istemiyorum volume farklılıklarını minimal düzeyde tutarak bu sorunu çözebilirsek harika olur.
Haftaya yurtdışına çıkıyorum her manyetiği alma şansım var bütçe sinirim yok .
Önerilerinizi merakla bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Dimarzio Paf Pro
SD Pearly Gates

Bence tam aradığınız özelliklere sahip iki güzel manyetik. Kesinlikle çok mutlu olursunuz. Bir tone potunu 500K olarak köprü manyetiğine bağlayarak kullanırsanız daha verimli olur.
Kesinlikle pearly gates tam aradigim özelliklere sahip bir manyetik masterbuild bir strat ta kullanmışlar bendekine donanım olarak benziyor middle single fat50 ve müthiş sonuç vermiş. 2. Pozisyonda ton bozulmamış valla çok beğendim yüzde 90 pearly gates alacağım ne kadar teşekkür etsem az . Çok sağ olun : )
 
HM Strat'a Pearly Gates taktım ben de. Humbucker olarak müthiş, çok uyumlu single manyetiklerle ama split hali için aynını söyleyemeyeceğim. Super Distortion'un single hali daha iyiydi.
 
Geri
Üst