Guitar Rig + Foot Control + Ses Kartı + Pc '4lüsü

Herkese selamlar,

Yıllardır amfidir, prosesördür, analog pedallardır aralarında dönüp dolaşıyorum. Hepsinin kullanım kolaylığı, zevki, tadı başka...
Yakın zamanda gitar dışındaki tüm ekipmanımı elden çıkarmıştım.
Bu döviz kuru 2.el ekipman piyasasını da bir hayli yükselmiş durumda ve bundan ötürü istediğim pedal/prosesör/amfi ekipmanlarını alamıyorum.
Bende daha ekonomik ve ses kalitesi açısından beni tatmin edebilecek bu 4 lü ile yola devam etmek istiyorum, evde, kayıtlarda ve sahnede kullanabileceğim şekilde. Ancak önerilere ve deneyimlere ihtiyacım var.

Hali hazırda iyi sayılacak bir pc'm ve midi girişli bir ses kartım mevcut.
Sadece bir kontrol pedalına ihtiyacım var,
guitar rig kontrol pedallarının 2.elini ne yazık ki bulamadım, kullanım açısından direk usb ile bağlantı seçeneği mevcut ancak piyasada 2.eli yok.
Alternatif olarak Behringer FCB 1010 kontrol pedalına yöneldim, sorularım en çok bu kısımda çünkü teorik olarak midi ekipmanlara hakim değilim.
- guitar rig ile uyumlu çalışır mı ? Bir problem yaşar mıyım, ya da önerebileceğiniz makul fiyatlı bir kontrol pedalı var mıdır?
-behringerin usb ile bağlantısı yok, midi bağlantısı var ve pc ile bağlantıyı nasıl sağlayabilirim ?
-alternatif olarak ses kartımın midi girişleri mevcut, behringer kontrol pedalını ses kartının midi girişlerine bağlayarak guitar rig ile kontrol sağlayabilir miyim ?

Şimdiden Teşekkürler.
 
Geri
Üst