Hayır, ne yazık ki halledilmez.Eskiden gitar-board-amfi taşırdım alacağım sahneler için, fakat yeni aldığım board maşallah 30+ kg tuttuğundan amfiyi de taşırsam bir kolumu yolda bırakıcam gibi gözüküyor. Bunun için direk sisteme girmem gerekli, önerileriniz nedir?
Equalizer pedalı ile halledilebilir mi?
Fly rig'in kabin simülasyonu pek başarılı değil ve ikinci versiyonda da halen açma-kapama tercihi yok gözüküyor. İlk Fly Rig yerine ikincisini almak kesinlikle daha mantıklı olur, ama sisteme girmek konusunda pek tavsiye etmem. Kişinin kendi pedalboardu da varsa zaten üzerinde diğer fonksiyonlara boşuna para verilmiş olur.Fly rig düşünülebilir v2'si çıkıyor üstelik taze taze 🙂
Mooer Radar gayet iyi bir tercih olur. Tech 21'i geçin. Sisteme doğrudan girme konusunda bizzat tecrübesi olan insanlar dışında tavsiye verenlere de güvenmeyin derim🙂 Ben Tech21'i bizzat test ettim bu şekilde. Son derece ortalama, idareten son çare olarak kullanılabilir ancak. Sizinki gibi bir pedalboardu yansıtmak için kesinlikle güvenmem. Uzun vadede Torpedo CAB(M) düşünülebilir.@Blackeaglem @barrios @1nsanetr @ENDERDAYI @songlessbird Öneriler için çok teşekkürler,
Elimde kullandığım board bu. Bunun yerine bir prosesör alıp onu kullanırsam beni mezara dik gömücekler gibi hissediyorum 😀 Ondan dolayı sadece clean bir ses verecek preamp, cab sim vs yeterli olacaktır sanırım. Tech21 Preamp'lerinden biri ya da Mooer Radar ile gideceğim diye düşünüyorum.
Teşekkürler, Mooer Radar’ı binevi effects loop gibi kullanmak için pedalboard > radar > sistem yerine pedalboard > radar > delay + modulasyonlar > sistem şeklinde kullanılabilir mi?Mooer Radar gayet iyi bir tercih olur. Tech 21'i geçin. Sisteme doğrudan girme konusunda bizzat tecrübesi olan insanlar dışında tavsiye verenlere de güvenmeyin derim🙂 Ben Tech21'i bizzat test ettim bu şekilde. Son derece ortalama, idareten son çare olarak kullanılabilir ancak. Sizinki gibi bir pedalboardu yansıtmak için kesinlikle güvenmem. Uzun vadede Torpedo CAB(M) düşünülebilir.
Evet, tabii olur.Teşekkürler, Mooer Radar’ı binevi effects loop gibi kullanmak için pedalboard > radar > sistem yerine pedalboard > radar > delay + modulasyonlar > sistem şeklinde kullanılabilir mi?
Evet, tabii olur.
Nuno direk sisteme girmiyor ve preamp katını açmıyor. Amfi inputuna bağlıyor, flanger, booster, EQ, delay gibi efektler için sadece. GT8 sisteme girilecek bir cihaz değil malesef kabin sim özellikleri çok vasat.Sansamp türü içinde kabin ve amfi sim. barındıran bir alet + Boss GT8 tarzı efektleri başarılı olan prosesör. Ama marka önermiyorum bu çeşit bir ikili yada prosesör. Boss GT-8 i Opeth, Rihanna ile turlarken Nuno kullanmıştı onlara yetmişti. Sana yetmezse bilemem.