Alive (Grunge) - Ankara

yav ulaşcım, şu manada söyledim, yani kilo yakışmış, yüzüne renk gelmiş, ne o öyle bir deri bir kemiktin... öhm :roll: =P

ya çaldınız mı yeni şarkınızı, ben çok merak etmekteyim... bari adını zikredin burdan... :elsalla
 
Arkadaslar dun icin cok tesekkurler cok keyifliydi gerci bar daki diger dinleyiciler ruhsuzdu :)cok saolun elinize saglık

YÖNETİCİ NOTU : İMZANI DÜZELT ( MAX. 3 SATIR)
 
evet pearl jam alive'dan geliyor...nasil koyduk kim onerdi de koyduk pek hatirlamiyorum acikcasi ama PJ'den aldik...PJ tabii ki caliyoruz, yanina Alice in Chains ve Nirvana'da veriyoruz :)
 
bi pearl jam fanı olarak bu habere çok sevindim,ankara'da pj çalan bi gruba rastlamamıştım şu ana kadar.bi betterman,porch,state of love and trust,do the evolution,black,light years...(liste kabarık)dinlemeyi isterim sizden,en kısa zamanda gelicem,keep on like this!
 
Selam arkadaşlar :)

Ben bir Pearl Jam hayranı olarak buralarda sıkça isminin geçmesinden mutluluk duydum.

Çalıyor musunuz bilmiyorum ama bir gün gelebilirsem sizden Wishlist, You Are ya da Yellow Ledbetter'ı veya süper yorumladıkları Last Kiss'i dinlemeyi çok isterim.

Konserinizde başarılar diliyorum Joker adına :)
 
Konsere tüm grunge severleri bekleriz. Beraber eğleniriz. Bir de son bir kaç programdır gördüğüm kadarı ile hala Pearl jam i Alicein chains i falan unutmamış insanlar var. İstek geldikçe repertuar da o şekilde gelişmekte haberiniz olsun. Ben şahsen çok mutluyum bu durumdan. Bu arada konserde ki gruplar gerçekten iyi Deli Gömleğini Ankara da olup bilmeyen yoktur. Feedback in de çok sağlam olduğunu söylemeden geçmek ayıp olur.

Grupların çıkış sırasıda yukarda belirtildiği gibi. Önce biz(Alive) sonra Feedbak sonra da Deli Gömleği sahne alacaktır. Konser sonunda da ufak çapta ya da büyük çapta bir JAM SESSION olacaktır. Pearl jam AİC Soundgarden Silverchair falan çıkıp çalarım ben diyen varsa gelsin.
 
Ben veririm gitarımı ama biraz kıllıdır benim gitarım süslüdür. Her yiğit takamaz o tüylü askıyı kırmızısı geliyo yakında hatta peluş askılar yapıp satıyorum almak isteyen varsa iletişime geçsin. Öyle ucuza değil yalnız. İşçiliği çok bu arada ciddiyim ben
 
alive pazar günkü performansınız oldukça iyiydi(özellikle bullet with butterfly wings'deki)ama more pearl jam please(smile,alive çaldık neyine yetmiyo demeyin;)
 
Geri
Üst